itjobb.se

Specialist inom Citrix

Företag Atea Sverige AB
Ort
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Specialist inom Citrix

Är du en lagspelare som vill ta steget upp till landslaget? Atea Östergötland fortsätter att växa och söker just nu dig som vill jobba som konsult med fokus på Citrix. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i it-infrastruktur.  

"På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag." – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea  

Din roll i laget  

I rollen som specialist inom Citrix kommer du att vara rådgivare åt våra kunder. Du kommer att arbeta i våra kunders miljöer med design, utveckling, förvaltning och felsökning. Du kommer dagligen att samarbeta med kunder, kundansvariga säljare, specialistsäljare och tillverkare/leverantörer. Du planerar dina uppdrag och ansvarar för din kalender. Hos oss erbjuds du en utvecklande roll där varje dag erbjuder nya utmaningar att lösa tillsammans med dina kollegor och dina kunder.  

Dina huvudsakliga uppgifter i rollen som specialist inom Citrix är:  

• Design, utveckling, förvaltning och felsökning.  

• Rådgivare.  

• Samverka med kollegor, kunder och leverantörer.

Vårt erbjudande till dig  

Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av it-infrastruktur och tillhörande tjänster.  

Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana gängse regler och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.  

Som person känner du troligtvis igen dig på följande:  

Du har ett proaktivt förhållningssätt och söker lösningar i uppkomna problem där du fungerar konstruktivt både på egen hand och i grupp. Du är engagerad i ditt arbete och ser alltid till kundens bästa, där återkoppling och dokumentation i alla riktningar är en självklarhet. Du har en positiv inställning och ett öppet sinne, du är inställsam för förändring och du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Du tycker om att skapa relationer och ger ett förtroendeingivande intryck. Du har körkort B och är positiv till att resa och arbeta på annan ort. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.  

För att lyckas i tjänsten som specialist inom Citrix bör du ha följande:  

• Mycket god kompetens och erfarenhet kring Citrixprodukter såsom XenApp, XenDesktop och XenServer  

• Meriterande är god kompetens och erfarenhet inom Netscaler och XenMobile  

Vill du bli en del av landslaget?  

Välkommen med din ansökan! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer Petersson, Konsultchef, via christer.petersson@atea.se alternativt telefonnummer 011-19 46 23. Vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.  

Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.  

Varmt välkommen med din ansökan!  

Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass  

och skapa vård och omsorg i världsklass.

Dela detta jobb

Specialist inom Citrix

Atea Sverige AB