itjobb.se

Specialist inom Office 365 och Power Platform

Ansök nu

Specialist inom Office 365 och Power Platform

Vi på Karolinska planerar att utöka ett av våra leveransteam med en specialist inom Microsoft 365 (M365) och Power Platform. Applikationerna tillgängliga inom M365 bidrar med stor nytta som fristående verktyg, men den stora vinningen kommer när dessa kan sys ihop och användas tillsammans. Där ser vi att du kan vara en viktig spelare genom att: analysera nya behov kopplade till Microsoft 365, anpassa och sy ihop lösningar med applikationerna tillgängliga inom Microsoft 365 och Power Platform samt driva adoption i verktygen.

Var med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård!

Idag ser vi tydligare än någonsin hur viktig hälso- och sjukvården är för ett välfungerande samhälle och när belastningen på sjukvårdssystemet ökar höjs även kraven på att avlasta vården med välutvecklade stödsystem. Karolinska's stab Vårdstöd och teknik skapar digitala lösningar som ger sjukhusets medarbetare mer tid för patienterna, automatiserar dagliga rutiner och möjliggör ökat patientdeltagande i delar av vårdprocessen.

Din vardag som specialist inom Microsoft 365 och Power Platform

Som specialist inom Microsoft 365 och Power Platform kommer du vara en del av ett leveransteam bestående av mellan 5 och 10 personer. Leveransteamet ansvarar för ett område som innehåller ett antal IT-system och hanterar både utveckling av nya lösningar och förvaltning av existerande lösningar. Leveransteamet leds av en produktägare och består av tvärfunktionella kompetenser så som utvecklare, kravanalytiker och arkitekter.

Vi har inom Karolinska ett kontinuerligt behov av att skapa nya IT-lösningar snabbt för att stödja vår verksamhet. I detta arbete ser vi stor nytta av den verktygslåda som vi har i Microsoft 365, där vi kan tillgodose behov med lösningar snabbt som sträcker sig från sig ifrån från datainsamling, behandling och samarbete hela vägen till visualisering. Som specialist inom Microsoft 365 och Power Platform kommer du att analysera nya verksamhetsbehov kopplade till plattformen och skräddarsy lösningar för dessa.

Som specialist inom M365 och Power Platform kommer du att vara den som driver igenom nya lösningar i plattformen i samarbete med leveransteamet som inkluderar två arkitekter. Du kommer arbeta med att:

 • Driva adoption av applikationerna inom Microsoft 365

 • Förstå verksamhetens behov och att översätta dessa till krav för lösningar.

 • Ta del av arbetet med att designa, utveckla och/eller konfigurera lösningar.

 • Koordinera och vara del av testning.

Det ingår även i uppdraget att bidra till incident- och problemhantering genom att analysera och felsöka om det uppstår problem med existerande lösningar som leveransteamet ansvarar för. Även om ditt fokus är på M365-plattformen jobbar vi på ett sätt i leveransteamen där det är naturligt att bidra med att lösa uppgifter utöver sitt fokusområde.

Som nyanställd ser vi till att du får den upplärning du behöver för att behärska uppgifterna som ska utföras. Upplärning ges av kollegor i leveransteamet men också genom utbildningar online och eventuellt i klassrum.

Vi söker

Du uppfattas av andra som en person som är lätt att samarbeta med och har ett fokus på att ständigt utvecklas. Du har en god förmåga att kommunicera, med personer som har teknisk bakgrund och vårdbakgrund. Vi kommer också att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Krav:

 • Du har en teknisk akademisk utbildning; Ingenjör, systemvetare eller motsvarande utbildning.

 • Du är metodiskt driven, har vana att arbeta systematisk och tycker om att lära dig ny teknologi.

 • Du tycker om att arbeta med design och utveckling av IT-lösningar.

 • Du har en god analytisk förmåga

 • Du har utmärkt förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt på svenska och engelska.

Meriterande:

 • Goda kunskaper inom Microsoft Office 365 och Power Platform är meriterande.

 • Certifieringar inom Microsofts-produkter är meriterande.

Vi ser fram emot din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Personligt brev

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner. På Karolinska stödjer HR både chefer och medarbetare i löpande personalfrågor och i långsiktig förändringsledning. Vår vision är att utveckla Karolinska till att bli bäst på att attrahera, engagera och utveckla kompetenta chefer och medarbetare för ett hållbart arbetsliv. Vårt HR-arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet. HR-organisationen har ca 140 st medarbetare, och vi vill anställa de bästa, mest kompetenta och drivna personerna till vår HR verksamhet!  

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Kontakt

Espen Sigvartsen 
Handläggare
contacticon mobile +46 708 454 218

 

Dela detta jobb

Specialist inom Office 365 och Power Platform

Karolinska Universitetssjukhuset