itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Spontanansökan Praktik

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-29

Ansök nu

Spontanansökan Praktik

Studerar du och söker nu efter din nästa praktikplats och anser att B3 Consulting Group står högt upp på din lista av spännande bolag? Då tycker vi att du ska skicka in en ansökan till oss!  

Vi kan ta emot ett fåtal LIA-praktikanter under vår- och hösttermin. Vi ser dock denna annons som ett sätt att knyta kontakt med morgondagens stjärnor och vill därför gärna att ni inkommer med er ansökan. Genom att skicka in din ansökan till oss samtycker du att vi behandlar dina personuppgifter i rekryteringssyften. Dina uppgifter lagras i två år för framtida rekryteringar efter senaste kontakt.

Är du i början av din karriär och önskar bli en B3 konsult är B3s talangprogram för juniorkonsulter, Talent Growth en riktigt bra start i arbetslivet. 

B3 är utsedd till en av Sveriges Bästa arbetsplatser 2020 av Great Place To Work. Vi brinner för erfarenhet, olikheter och energi och tror på hållbarhet i alla led. Både för våra medarbetares hälsa, i balansen mellan arbete och fritid och i vår påverkan på samhället. Vi kan ge dig en stor frihet vad gäller arbetstid/fritid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling. 

Läs mer om hur det är att jobba på B3 och hur vi arbetar med vår wellness och våra sociala initiativ här

 

 

Dela detta jobb

logga
Spontanansökan Praktik

B3 Consulting Group