itjobb.se

Spontantekniker! Letar du efter nytt uppdrag inom IT?

Ort
Utgår

2019-07-11

Ansök nu

Spontantekniker! Letar du efter nytt uppdrag inom IT?

Är du vår nästa spontantekniker? Berätta för oss om ditt IT-intresse och vad du kan! Kanske är vi ditt nästa steg i karriären.

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och du får därför möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och konsultpott.

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter.

Vad söker vi?
Vi söker efter en spontantekniker. Där vi vill att du beskriver vad du letar efter för kommande tjänst. Vi söker allt från juniora supporttekniker till seniora tekniker inom drift.

Övrigt
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.

Plats: Stockholm.

Är du vår nästa stjärna? Skicka in din ansökan till oss!

Sökord: Support, Helpdesk, 2nd line tekniker, 3rd line, Drifttekniker, Nätverkstekniker, Stockholm.

Om oss

På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Vi lägger stor vikt vid laget, ambition och engagemang. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Idag är vi ca 180 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Tillsammans lär vi oss och utvecklas och skapar vi ett arbetsklimat som präglas av gemenskap. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Dela detta jobb

Spontantekniker! Letar du efter nytt uppdrag inom IT?

Lexicon IT-konsult