itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

SQL DBA & IT Developer till Prenax – Stockholm, hybrid

Företag EdZa AB
Ort
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

SQL DBA & IT Developer till Prenax – Stockholm, hybrid

Nu söker vi en person som vill driva drift och utveckling av Prenax SQL-databaser! Denna roll passar dig som vill arbeta brett inom drift och utveckling av databaser, parallellt med systemutveckling i .Net. Detta öppnar upp för att du kan forma rollen utifrån vad du ser är verksamhetens behov gällande databaserna och arkitekturen. Du kommer att vara bolagets SQL-expert som kommer ta fram idéer och lösningar och exekvera dem. Du kommer också att arbeta med systemutveckling av bolagets egenutvecklade plattform i Windows och web.

Om Prenax
Prenax tillhandahåller en upphandlings- och hanteringstjänst för prenumerationsbaserade produkter till företag och institutioner globalt, med stöd av en lokal kundservice och en användarvänlig plattform. Prenax kundbas är mångsidig och sträcker sig från advokatbyråer, banker och konsulter till farmaceutiska, akademiska, offentliga och statliga organisationer och institutioner. Prenax har totalt 250 medarbetare globalt, varav 40 medarbetare i Sverige på kontoret i Kista. Organisationen är platt och genomsyras av en prestigelös kultur där alla anställda månar om kundens bästa, tar sitt ansvar och ger varandra stöd och hjälp där det behövs.

Om teamet och rollen
Du kommer att vara en del av Prenax IT-avdelning där du kommer ingå i det globala utvecklingsteamet, bestående av fyra medarbetare och tre underkonsulter i Europa och USA. Du kommer rapportera till Global IT Development Manager som sitter i Kista.
Du kommer att ytterst ansvarig för SQL-databaserna och integrationen mot bolagets system. En stor del av rollen är att se över hur man kan anpassa arkitekturen för att konsolidera och reducera serverparken,  med avsikt att uppnå en mer effektiv miljö. Du kommer att arbeta nära bolagets software architect och bygga upp eneffektiv indexering för att snabba på processerna.
Du kommer även arbeta som systemutvecklare i bolagets .Net och Java-baserade lösningar.

Primära arbetsuppgifter och ansvarsområden:
 

 • Arkitekturella frågor som rör såväl strukturerad drift och installation av SQL server,  som effektiviserad utveckling och integration gentemot SQL-databaserna
 • Ansvara för data- och informationssäkerhet i SQL arkitekturen
 • Ansvara för backup och dataskydd av SQL-miljön
 • Jobba med att konsolidera och strukturera serverparken
 • Övervaka befintlig miljö och se till att SQL- miljön svarar som den ska
 • Kontinuerligt patcha och uppgradera SQL-miljön
 • Föreslå förbättringsåtgärder och se till att en modern arkitektur upprätthålls
 • Arbeta med den dagliga driften och utvecklingen av databaserna
 • Vara med och ta fram förslag för ett framtida redundant system
 • Utveckla systemlösningar och databasintegrationer i .Net, C#, Java och HTML


Om dig
Vi tror att det kan finnas lite olika utbildnings- och erfarenhetsbakgrund på den vi söker. Antingen har du studerat en relevant utbildning och arbetat i några år med SQL-databaser, alternativt arbetat en längre tid med SQL-databaser och har intresse för utveckling.
 

 • Mycket god kunskap av Microsoft stacken
 • Mycket god kunskap inom MS SQL server, ur såväl drift- som utvecklingsperspektiv
 • Kunskap och intresse av .Net, C#, Java och HTML
 • Stort IT-intresse och gillar att arbeta I en bred roll
 • Kommunicerar obehindrat på engelska då koncernspråket är engelska. Svenska och franska är meriterande då bolaget är franskägt.


I denna roll kommer de personliga egenskaperna vara centrala för att lyckas och trivas. Vi tror att du är en nyfiken person som tycker om att lära dig nya saker och själv tar initiativ om du saknar svaren. Vi ser gärna att du är trygg och lösningsorienterad och ej är blyg för att komma med nya idéer och exekvera dem. En stor fördel är om du är kommunikativ och kan prata om teknik på ett begripligt sätt för personer som inte arbetar inom det tekniska fältet.

Välkommen med din ansökan!
Tror du att detta skulle passa dig, eller kanske någon du känner? Vi har ett löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag, tveka därför inte - utan skicka in din ansökan redan idag!

Rekryteringen kommer hållas av Ed:Za Group. Har du några frågor eller funderingar relaterade till tjänsten och processen är du varmt välkommen att kontakta oss.

#LI-Hybrid

Dela detta jobb

SQL DBA & IT Developer till Prenax – Stockholm, hybrid

EdZa AB