itjobb.se

Student inom IT till flexibelt extrajobb

Ansök nu

Student inom IT till flexibelt extrajobb

Pluggar du IT och söker ett meriterande extrajobb kan det här vara jobbet för dig! Visma Finansial Solutions i Helsingborg söker just nu efter en studentmedarbetare som vill skaffa sig meriterande erfarenhet hos Nordens ledande IT-koncern under terminerna. Vi tror att du kommit halvvägs in i dina studier och kan jobba cirka 2 pass/vecka där du ges god möjlighet att själv styra dina arbetstider. För rätt person kan det även finnas möjlighet till sommarjobb!

Om tjänsten
Centralt i Helsingborg hittar du Visma Financial Solutions, en arbetsplats full av möjligheter. Du kommer ingå i avräkningsteamet som hanterar betalningsprocesser. Det är ett mindre team som arbetar med att hjälpa kunder att få betalt i tid, besvara fakturafrågor och sköter hela betalningsprocessen. Avdelningen hanterar stora mängder betalningar per dag. Visma befinner sig i en spännande resa mot ökad digitalisering och effektivare flöden för att kunna hantera större volymer. Och i detta arbete behöver de stöttning från en vass IT-student.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Visma. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Arbetsuppgifter
Din roll kommer fokusera på att stötta upp avräkningsteamet. Ditt arbete kommer att bidra till utvecklandet av betalnings- och processflödet genom att ge inputs och feedback på systemen och processerna.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med dataanalys av betalningsflöden.

 • Kategorisera data.

 • Skapa rapporter utifrån olika analysverktyg.

 • Ta fram underlag till försäljning- och kundtjänstavdelningarna.

Vi söker dig som

 • Studerar en utbildning inom IT. Till exempel systemvetenskap eller informatik.

 • Har cirka 1,5 år kvar av din utbildning.

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

 • Känner dig trygg i att använda Excel.

 • Har grundläggande programmeringskunskaper i Visual Basic, Python och Java.

 • Förstår vikten av effektiva flöden inom IT.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan driva dem framåt. Du är orädd och trivs i ett klimat där det är högt tempo och där det krävs att du vågar ta initiativ. Du ser det här som en bra chans till en långsiktig möjlighet och vill utvecklas hos Visma Financial Solutions.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: 1-2 pass/vecka

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vismas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Visma Financial Solutions är ett företag som jobbar på olika sätt med att hjälpa våra kunder att få betalt. Det unika för oss är vårt sätt att jobba och se på inkasso. Vi kallar det inkasso med hjärtat. Det handlar om en mjuk men rättvis hantering. Vårt mål är att inte överskuldsätta. Men också att hjälpa våra kunder att få betalt. Ett lyckat sätt att se på inkasso. Både idag, för 25 år sedan, och framöver.

Dela detta jobb

Student inom IT till flexibelt extrajobb

Academic Work