itjobb.se

Student med stort IT-intresse sökes till White!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-30

Ansök nu

Student med stort IT-intresse sökes till White!

Har du ett flexibelt schema och kan arbeta 2-3 pass i veckan på vardagar mellan klockan 8-12? Nu söker vi efter dig som har ett stort IT-intresse med en social ådra och vill arbeta på ett kreativt arkitektkontor i Uppsala. Om du har nära till skratt och drivs av att lösa tekniska utmaningar kan det här vara tjänsten för dig. Start är omgående så sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en IT-tekniker till White i Uppsala. Du kommer arbeta med intern IT-support till dina kollegor på kontoret. Din roll kräver god social förmåga där du kommer ha en viktig roll på företaget. Du kommer ingå i ett mindre team om 3 personer där ni kommer stötta varandra. För att trivas i rollen behöver du ha en hög IT-mognad då du kommer vara den person som samtliga på kontoret kommer att vända sig till vid IT-utmaningar. Du kommer ha en bred roll där du ansvarar för allt från att administrera nya användare till att installera och felsöka datorer. Din närmsta chef Johanna beskriver sitt ledarskap som väldigt öppet där hon litar på sina medarbetare. Att ha roligt på jobbet och skratta tillsammans är viktigt för henne.

Detta är ett konsultuppdrag på deltid under vardagar, därav krävs det att du har ett mycket flexibelt skolschema. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos White. Uppdraget kommer att vara på deltid och sträcka sig fram till årsskiftet till att börja med.

Arbetsuppgifter

Som IT-tekniker kommer du ansvara för att IT-utrustningen såsom datorer och mobiltelefoner är tillgängliga och fungerar. Du kommer även agera servicefunktion internt vilket exempelvis innebär att hantera servrar och rondera i mötesrum och kopieringsrum för att säkerställa att tekniken fungerar. Du har en viktig roll där du är kontorets förlängda arm vad gäller alla typer av IT-frågor.

Du kommer till exempel att:

 • Installera och felsöka datorer, mobiltelefoner och videokonferensutrustning

 • Installera programvaror, både mjuk- och hårdvara

 • Inventera IT-utrustning

Även viss annan typ av ej IT-relaterad lokalservice ingår i tjänsten, t.ex. ansvara för passersystem, kontorets cyklar och enklare vaktmästeritjänster så som glödlampsbyte, montering av hyllor, etc.

Tjänsten passar dig som har ett stort IT-intresse och brinner för att ge bästa möjliga service. För att trivas i rollen bör du även tycka om att arbeta på ett kreativt bolag som tänker hållbart och har moderna värderingar.

Vi söker dig som

 • Är student på högskola/universitet denna termin

 • Har god datavana och intresse för IT/teknik

 • Är serviceinriktad

 • Kunskap inom engelska och svenska, både skriftligt och muntligt, eftersom dessa språk används i rollen dagligen

Erfarenhet av installation av både mjuk och hårdvara och kunskaper inom felsökning av IT-utrustning är meriterande. Det är också meriterande om du har erfarenhet av en liknande roll.

Som person är du serviceminded och drivs av att lösa IT-relaterade problem. Du bör tycka om att arbeta på en arbetsplats där du kan påverka din egen vardag. Vidare behöver du ha ett stort intresse och nyfikenhet att utvecklas.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 5/8

 • Omfattning: Deltid 2-3 vardagar i veckan mellan klockan 8-12. I undantagsfall kan andra tider förekomma enl. överenskommelse. Det kommer vara två personer som kommer dela på veckans pass, har du möjlighet att arbeta mer får du gärna skriva det i din ansökan.

 • Placering: Uppsala

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och White önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06n@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

White är ett av Skandinaviens ledande arkitektföretag och det tredje största i Europa. White ägs av sina medarbetare - cirka 900 stycken, och har bidragit till hållbar samhällsutveckling sedan 1951. Tillsammans med uppdragsgivare gör de världen lite bättre, projekt för projekt på våra kontor i 16 städer i Sverige, Norge och Storbritannien.

Dela detta jobb

Student med stort IT-intresse sökes till White!

Academic Work