itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Student sökes till rollen som IT-support hos konsultföretaget Roland Berger!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Student sökes till rollen som IT-support hos konsultföretaget Roland Berger!

Söker du med stort IT-intresse ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier där du får arbeta i en internationell miljö? Om du har minst 1 år kvar på dina studier och vill ha ett varierande arbete som IT-support kan detta vara något för dig!

Om tjänsten

Vi söker just nu efter en IT-intresserad student som vill arbeta på deltid som IT-support hos det globala konsultföretaget Roland Berger! Idag har företaget över 50 kontor runt om i världen och du kommer att få arbeta på deras fina kontor som är beläget på Kungsgatan i Stockholm. Bland de anställda arbetar bland annat ekonomer och ingenjörer och du kommer få ta del av en internationell och dynamisk miljö.

I rollen som IT-support kommer du ha ett varierande arbete där du kommer att vara en del av ett internationellt support-team som idag sitter på ett kontor i Tyskland. Ditt ansvar i rollen kommer att omfatta både support via telefon och personlig kontakt för företagets användare. Vidare kommer du att ansvara för installation av standardprogramvara/hårdvara samt hjälpa till med vissa tekniska ärenden kopplade till de anställdas mobiltelefoner. I arbetet kommer du även supportera kollegor med konfiguering och start av videokonferenser, samt se till så att all utrustning fungerar som den ska.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer till exempel att vara:

 • Främst Installation/ominstallation och underhåll av företagets datorer.

 • Sköta större uppdateringar i Windows och supportera de anställda med ärenden/frågor kopplat till detta.

 • Viss felsökning rörande anställdas jobbtelefoner (Iphones).

Vi söker dig som

Vi söker dig som…

 • Har god förståelse för och kunskap om Windows miljöer och är bekant med Microsoft-produkter som Windows 10 och MS Office 365.

 • Studerar idag på minst 50 % och tar examen år 2023.

 • Är flytande i både svenska och engelska i tal och skrift då du kommer arbeta på ett internationellt bolag där kommunikationen sker på båda språken.

Det är meriterande om du…

 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta inom IT eller studerar/innehar relevant utbildning inom IT

 • Har tidigare erfarenhet av servicerelaterat yrke

Som person är du...

 • Flexibel

 • Serviceinriktad

 • Strukturerad

För att lyckas i rollen har du en drivkraft att utvecklas inom IT och trivs att arbeta i team då du kommer att arbeta tillsammans med support-teamet som arbetar i Tyskland. Du är inte rädd för nya utmaningar utan finner det snarare roligt och lärorikt, och du tvekar inte heller på att ta egna initiativ i arbetet. Vidare trivs du att arbeta i ett högt tempo då det i perioder kan bli lite mer att göra och därför behöver du kunna hantera flera uppgifter samtidigt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid. 2 gånger/veckan.

 • Schema/arbetstid: Dagtid, kontorstider.

 • Placering: Kungsgatan i Stockholm.

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och önskar därför att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen. Läs mer om vårt konsulterbjudande. Deltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/extrajobb).

Information om företaget

Roland Berger är ett ledande globalt konsultföretag där deras managementkonsulter har expertis inom flera områden, bland annat strategi. Företaget har idag över 50 kontor runt om i världen och består av ungefär 2400 medarbetare totalt.

Dela detta jobb

Student sökes till rollen som IT-support hos konsultföretaget Roland Berger!

Academic Work