itjobb.se

Student som brinner för detektivspel och apputveckling!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-27

Ansök nu

Student som brinner för detektivspel och apputveckling!

Älskar du mysterier, deckare och escape rooms och samtidigt råkar vara en fena på apputveckling? Då har vi det perfekta uppdraget till dig! Vår kund söker nu en student som vill vara med och starta upp ett spännande projekt för en smartphone app inom geocaching runt gatorna i Gamla Stan.Om tjänsten

Hos vår kund har du nu möjligheten att utveckla en alldeles egen spelapp för smartphones. Spelet går ut på att utföra uppdrag runt om i Gamla Stan och därmed ge användare en möjlighet att utforska stadsdelen under alla dygnets timmar i en spännande detektivmiljö.

Du kommer att ha ett tätt samarbete med VD:n Tomas som brinner för detta projekt och verkligen förespråkar "learning by doing". Detta innebär att du kommer få vara med från ax till limpa i planeringen och utförandet av apputvecklingen och därmed få en möjlighet att lära dig en hel del på vägen. Du kommer initialt vara ansvarig för att hitta leverantörer för appstrukturer och mallar som du sedan kommer att använda i utvecklingen.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Då projektet är i uppstartsfas kommer du få en möjlighet att, tillsammans med Tomas, lägga upp en plan för vilka uppgifter som behöver att göras. Du kommer även att:

  • Ansvara för att hitta mallar/strukturer för appen att skapas i
  • Sätta upp tydliga tidsramar för projektet och fullfölja dessa
  • Skapa appen för iOS/Android och fylla på med case från spelet

Vi söker dig som

  • Har ett starkt intresse för spel, mysterier och utveckling samt kan ge exempel på hur det kan tas i uttryck på fritiden/vid sidan av studierna
  • Studerar och har minst 1,5 år kvar av studier, gärna inom IT

Vi ser det meriterande om du

  • Har egna projekt sedan tidigare inom apputveckling

I denna roll lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper då du behöver ta ett stort ansvar i att driva projektet framåt tillsammans med Tomas. För att lyckas i denna roll ser vi att du är initiativtagande, problemlösande och har en stor ansvarskänsla.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Deltid, ca 10 timmar i veckan

  • Placering: På distans

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Student som brinner för detektivspel och apputveckling!

Academic Work