itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Student som vill bidra till kompetensutveckling i Skellefteå?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-02-15

Ansök nu

Student som vill bidra till kompetensutveckling i Skellefteå?

Är du idag studerande och söker ett meningsfullt extrajobb? I rollen som diskussionsvärd får du dels gå högrelevanta onlinekurser under arbetstid, och sedan hålla i diskussioner med gruppen om kursens innehåll. Du har möjlighet att förlägga dessa träffar digitalt vilket gör tjänsten flexibel och anpassningsbar utifrån dina studier.

Om tjänsten

Via Campus Skellefteå går det att i lokala studiegrupper läsa internationella onlinekurser från några av världens bästa lärosäten, som Harvard, Stanford och MIT. Vi söker nu två personer som varje vecka ska hålla i ett studietillfälle på ungefär 1 timme kopplat till den kurs ni tillsammans läser online. Syftet är att skapa sammanhållning och intressanta utbyten i gruppen och fånga upp eventuella frågeställningar.

Du erbjuds

 • Fräscha onlinekurser under arbetstid inom till exempel AI, Electric cars, Battery engineering, SCRUM, Cyber security och Machine learning

 • En roll där du får skapa mening och ett sammanhang för andra personer som också vill vidarutbilda sig och införskaffa sig nya kunskaper

 • Gott fika och ett stimulerande umgänge där du också ges en möjlighet att skapa kontakter/nätverka

 • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du håller i en studiegrupp 1 gång i veckan på ungefär 1 timme per tillfälle. Antingen sker träffarna digitalt eller live, beroende på rådande läge och möjlighet för dig att ta dig till Skellefteå. Vidare gör du bland annat följande:

 • Skickar ut inbjudan till tillfällena
 • Håller kontakt med deltagarna och styr om ifall många är sjuka exempelvis
 • Går kursen samtidigt som deltagarna samt skapar diskussionsfrågor inför varje mötestillfälle
 • Försöker skapa ett aktivt deltagande klimat där alla får komma till tals, utbyta erfarenheter och ställer frågor. Du ska själv inte sitta på alla svar, utan tanken är att gruppen tillsammans kommer fram till olika resonemang

Tanken är att flera kurser ska köras, vilket innebär att gruppdeltagare kommer variera och att du kommer få gå flera kurser och hålla i flera studiecirklar kopplade till dessa. Det sker mest troligt inte parallellt utan ena gruppen avslutas innan nästa påbörjas.

Vi söker dig som

Idag går en utbildning mot IT/Teknik på minst 50 %, gärna att du har minst 1 år kvar av studierna.

För denna roll går vi mycket på personlighet. Du ska känna dig bekväm med att hålla i en studiecirkel och vara ledaren vid varje tillfälle. Du ska också vara pedagogiskt lagd och kunna anpassa din kommunikation utefter deltagare i gruppen.

Som person är du:

 • Öppen och relationsskapande
 • Initiativtagande
 • Strukturerad

Det är meriterande om du gjort likande tidigare.

Övrig information

 • Start: Januari

 • Omfattning: Deltid, cirka 8 h/veckan

 • Placering: Skellefteå, arbetet går att genomföra digitalt

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Student som vill bidra till kompetensutveckling i Skellefteå?

Academic Work