itjobb.se

Student till deltidstjänst som databasutvecklare!

Ansök nu

Student till deltidstjänst som databasutvecklare!

Är du studerande på högskolenivå och har ett stort IT-intresse? Vill du få meriterande erfarenhet genom att ansvara för att bygga en Access-databas till Stockholm stads studieteam? Då är det dig vi söker som vill ta dig an detta spännande projekt!

Om tjänsten

Vi söker nu för vår kund Stockholm Stads räkning en person som på deltid kommer att vara med och bygga upp en Access-databas till deras Studieteam. Syftet är att samla och sammanföra information mellan de olika funktionerna på enheten för att underlätta i deras vardagliga arbete. IT-avdelningen har förberett en prototyp och arbetsplan för projektet och nu söker vi dig som vill bygga upp databasen under hösten!

Du erbjuds

 • Ett meriterande extrajobb och goda referenser
 • Möjlighet att driva ett projekt med stor frihet under ansvar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer utifrån IT-avdelningens projektplan och prototyp att bygga upp en Access-databas utefter befintliga instruktioner, mallar och strukturer i programvaran för att samla Studieteamets information. Du kommer kunna ta stöd och hjälp av kollegorna i studieteamet och IT-avdelningen för att utföra projektet på bästa sätt.

Vi ser inte att det är nödvändigt att du har erfarenhet från att ha genomfört liknande projekt. Då vi tror att du har ett stort IT-intresse och problemlösande inställning och genom lyhörd kommunikation med kollegorna på enheten anpassar databasen för att fylla deras behov.

Vi söker dig som

 • Studerar på eftergymnasial nivå på minst 50% med inriktning på exempelvis Teknik eller IT
 • Har goda kunskaper i svenska, såväl i tal som skrift

Som person är du:

 • Noggrann och strukturerad
 • Kommunikativ och lyhörd för dina kollegors önskemål
 • Initiativtagande och problemlösande

Övrig information

 • Start: Augusti/September

 • Omfattning: Projekt som beräknas ta cirka 40 timmar, kan schemaläggas flexibelt

 • Placering: Södermalm, Södra Station

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Stockholm stads önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Dela detta jobb

Student till deltidstjänst som databasutvecklare!

Academic Work