itjobb.se

Studenter för framtida deltidsjobb – anmäl ditt intresse här!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-18

Ansök nu

Studenter för framtida deltidsjobb – anmäl ditt intresse här!

Vi på Academic Work är alltid intresserad av att komma i kontakt med young professionals – det vill säga studenter och akademiker som befinner sig i början av karriären. Är du studerande och vill få in en fot hos en arbetsgivare i Skellefteå och utöka både ditt CV och plånboken? Då vill vi veta mer med ambitionen om att bli din framtida karriärparter. Skicka in ditt CV och låt oss få veta vad dina ambitioner och vad för typ av deltidsjobb som skulle passa dig!

Om tjänsten
Ett extrajobb kan innebära allt från några timmars arbetstid i månaden till 25 timmar i veckan. Omfattningen kan därför variera men det gemensamma är flexibiliteten! Vi vet om att din primära sysselsättning är studierna och en öppen dialog kommer att föras angående arbetstider och omfattning redan under rekryteringsprocessen.

Genom att kombinera dina studier med ett deltidsjobb får du

  • En fot in hos attraktiva arbetsgivare

  • Möjligheten att bygga på ditt CV med värdefulla erfarenheter

  • Ett utökad professionellt nätverk

  • Ett härligt tillskott i plånboken

  • Schyssta villkor med kollektivavtal och försäkringar

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. 

Arbetsuppgifter
Då det här inte är en annons mot en specifik tjänst vet vi inte något om arbetsuppgifterna, utan vi får vända på den rubriken istället. Vad vill du jobba med för arbetsuppgifter? Låt oss veta det i din ansökan!

Academic Work kan vara din kariärpartner inom en rad olika uppdragsområden. Vi har tidigare haft studenter som exempelvis jobbat som ekonomiassistenter, lagermedarbetare, servicedeskmedarbetare, konstruktör, administratör, pedagogiskt stöd och servicetekniker.

Som du ser är möjligheterna många och när vi kan erbjuda deltidstjänster kommer vi att kontakta de studenter i vårt kontaktnät som vi anser passar den specifika tjänsten, baserat på din utbildning och intresse.

Vi söker dig som

  • Är studerande på universitet eller högskola på minst 50 %

Vi är intresserade av studenter oavsett utbildning, skriv gärna i din ansökan varför du studerar det du gör och vad dina ambitioner med studierna är. På så sätt kan vi matcha din profil på bästa sätt.

Övrig information

  • Efter mottagen intresseanmälan kommer du få ett bekräftelsemail. Därefter kontaktar vi dig igen när ett passande uppdrag dyker upp

  • Omfattning: Deltid

Dela detta jobb

Studenter för framtida deltidsjobb – anmäl ditt intresse här!

Academic Work