itjobb.se

Learning by Learning. Håller du med om att man lär sig mycket genom att lära andra? Har du dessutom kunskaper inom programmering och är i mitten av dina studier? Då är det här jobbet för dig!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker just nu 3 labbhandledare på deltid till en ledande leverantör av tjänster inom utveckling och utbildning. Det är ett växande bolag med ett 20-tal yrkesutbildningar inom IT, som grundades 2011 och är verksamma i Stockholm och Göteborg.

Som en introduktion i rollen kommer du att delta i planeringsdagarna inför höstterminens start tillsammans med befintlig och ny personal. Under första tiden kommer du att arbeta sida vid sida med en erfaren lärare för att på så vis få stöttning och upplärning. Arbetstiderna kommer variera vecka från vecka, beroende på behov och hur mycket du själv vill arbeta. Schema kommer att planeras i förväg, men det kan även bli kort varsel vid sjukdom eller liknande.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid med start v 34. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som labbhandledare är din huvuduppgift att avlasta huvudläraren som är ansvarig för kursen genom att vara på plats i klassrummet och stötta upp i det praktiska. Detta kan vara under labb/projekt- och grupparbeten när ansvarig lärares tid inte räcker till för att besvara alla frågor eller inte kan vara på plats. Det ska alltid finnas en labbhandledare på plats i kurserna vilket gör dig till en nyckelspelare hos kunden.

Kurserna är inom utveckling och därmed i flera olika programmeringsspråk. Mycket frontend-kurser, men även backend, agila metoder och andra IT-relaterade områden. Det är därför viktigt att du har ett stort intresse och viss erfarenhet av programmering, samtidigt som du får chans att lära dig mycket nytt. Learning by learning.

Du kommer till exempel att:

 • Medverka vid undervisning och svara på frågor
 • Med hjälp av erfarna lärare (via chattverktyg) även hjälpa med mer komplicerade frågor som uppstår
 • Delta i möten och planering inför undervisningen

Tjänsten passar dig som vill få värdefull erfarenhet samtidigt som du får en fot in i branschen och kan utveckla dina kunskaper genom att ta del av utbildningsmaterialet i en mängd spännande IT-kurser. Här blir du en viktig del av teamet och medverkar vid planeringsdagar, teamdagar och månadsmöten på kontoret som är mitt i centrala Göteborg. Dina uppdrag som du jobbar med är placerade på olika IT-utbildningar, även det i centrala Göteborg.

VI SÖKER DIG SOM

 • Är i mitten av dina IT-relaterade studier med ett stort intresse för just programmering
 • Vill och kan arbeta i snitt två dagar per vecka parallellt med dina studier
 • Kan kommunicera på svenska och engelska

Det är meriterande om du har erfarenhet av någon typ av pedagogisk- eller ledarskapsroll

Som person är du en social, utåtriktad person och tycker om att arbeta med människor. Du har en god pedagogisk förmåga och är tillmötesgående, då din uppgift är att stötta vid undervisningen. Vidare tror vi att du är tekniskt duktig och att du är väldigt intresserad av att lära ännu mer! Du trivs med att arbeta i en roll med mycket eget ansvar och är bekväm med att tala inför och lära ut till en grupp.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Augusti, V 34

 • Omfattning: Deltid

 • Placering: Centrala Göteborg

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Studenter som vill utvecklas inom programmering och ledarskap!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2018-09-05

Ansök nu

Dela detta jobb