itjobb.se

Studentuppdrag som mjukvaruutvecklare inom C/C++

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-05

Ansök nu

Studentuppdrag som mjukvaruutvecklare inom C/C++

Har du några år kvar på din utbildning och letar efter ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Vi söker dig som vill ha ett flexibelt extrajobb på en arbetsplats med god stämning i fräscha och nyrenoverade lokaler. Här får du möjlighet att växa och utvecklas i din kompetens. Låter det intressant? Ansök redan idag då urval sker löpande.

Om tjänsten

Academic Work söker för kunds räkning en student som har några år kvar på sin utbildning. Du kommer ingå i ett litet team inom mjukvaruutveckling på ett företag som utvecklar mätinstrument inriktat på läcksökning och tätprovning. Du kommer stötta upp personalen i deras dagliga arbete med stor rörlighet i vad du kommer arbeta med. För att trivas i rollen ser vi att intresset för IT och programmering är viktigt. Det finns massor att lära, så för dig som är i början av din karriär kommer det att finnas stora utvecklingsmöjligheter.

Du kommer att vara anställd av oss på Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund en/två dagar i veckan.

Du erbjuds

 • Ett meriterande extrajobb på ett företag med god stämning och bra sammanhållning

 • Möjlighet till ett flexibelt arbete där du kommer få ta stort eget ansvar för dina arbetsdagar och ditt arbete.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som student kommer du att stötta befintlig personal i de större projekten och arbeta nära seniora medarbetare som har gedigen erfarenhet inom orådet. Ni kommer tillsammans lägga upp en plan för hur du så bra som möjligt ska komma in i arbetet. Ingen dag är den andra lik men vanliga arbetsuppgifter är att arbeta med programmering främst inom C/C++ samt att provköra det ni har utvecklat.

Vi söker dig som

 • Läser en pågående eftergymnasial utbildning inom IT och har minst två år kvar av dina studier.

 • Besitter grundläggande programmeringskunskaper inom C/C++.

 • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har programmeringskunskaper inom Bluetooth, Android, C#, embedded C, SQL eller LabView (G-programmering) men inget krav.

Som person är du:

 • Snabblärd

 • Kommunikativ

 • Ansvarstagande

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en nyfiken person som drivs av att lära dig nya saker och söker hela tiden utveckling.

Övrig information

 • Start: Augusti 2019

 • Omfattning: Deltid, 1 gång i veckan

 • Placering: Linköping

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Företaget är en världsledande leverantör av utrustning för gasanalys. De hjälper sina kunder att kvalitetssäkra sina produkter och tjänster för bättre funktion och minskad miljöpåverkan. Företaget har sedan början på 1980-talet framgångsrikt bedrivit tillverkning, försäljning och utveckling av vätgasdetektorer för läcksökning. På kontoret i Linköping arbetar det idag 25 anställda i nyrenoverade och fräscha lokaler.

Dela detta jobb

Studentuppdrag som mjukvaruutvecklare inom C/C++

Academic Work