itjobb.se

Studentutvecklare till Norrlands ledande datacenter i Malmö

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Studentutvecklare till Norrlands ledande datacenter i Malmö

Fortlax söker dig som är student och vill arbeta med spännande cloudlösningar för Norrlands ledande datacenter. Är du grym på JavaScript, gillar att arbeta självständigt och kan arbeta en dag i veckan, då har du nu chansen att kickstarta din karriär! Läs vidare och sök redan idag!

Om tjänsten

Vi söker dig som är student och läser en eftergymnasial utbildning inom IT och som har ett stort intresse för just programmering inom JavaScript. Du får nu möjligheten att jobba på Fortlax - Norrlands ledande datacenter. De arbetar med kunder inom både privat och offentlig sektor och erbjuder dem säkra, enkla och effektiva lösningar för lagring och backup av digital företagskritisk information. Bland deras tjänster finns bland annat en nätbaserad backup-tjänst, servervirtualisering (VPS) samt molnbaserade lagringstjänster. Eftersom det händer väldigt mycket inom företaget behöver de nu dig som kan komma in och stötta dem med utveckling en dag i veckan på Malmökontoret som är beläget nära Triangeln i Malmö.

Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Fortlax. Uppdraget kommer att vara på deltid och du bör ha minst ett och ett halvt år kvar innan din examen. Kanske finns det då möjlighet att fortsätta arbeta som utvecklare hos Fortlax förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som studentutvecklare hos Fortlax kommer du att arbeta på deras kontor som ligger i centrala Malmö tillsammans med din handledare och fyra andra medarbetare. Det finns också flera utvecklare på Piteåkontoret som du kan ta hjälp av i ditt arbete. Du kommer främst att arbeta med deras serverportal, utveckling av API:er och systemintegrationer och arbeta självständigt efter tydliga mål som sätts av din handledare. Du kommer främst att arbeta med JavaScript och Node.JS och får här verkligen möjligheten att utveckla dina färdigheter samt lära dig nya tekniker!

Vi söker dig som

Tjänsten passar dig som har ett stort intresse för programmering, en god förmåga att lösa problem och vill ha något mer utmanande än dina skoluppgifter att sätta tänderna i! Vi tror också att du gillar att arbeta självständigt men samtidigt är bra på att samarbeta med andra.

 • är student och läser en eftergymnasial utbildning inom IT
 • har minst ett och ett halvt år kvar av din utbidlning och kan jobba en dag i veckan
 • har goda kunskaper i JavaScript och har testat på Node.JS
 • flytande i svenska eller engelska

Du kommer att stöta på flera olika tekniker så om du har erfarenhet av något av följande är det meriterande:

 • C#, PHP eller erfarenhet av att programmera applikationsgränssnitt

I den här rekryteringsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse för just programmering. Har du något projekt du suttit med på din fritid? Ta med det i din ansökan!

 • Start: omgående

 • Omfattning: en dag i veckan

 • Placering: Malmö, nära Triangeln

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fortlax önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen..

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Dela detta jobb

Studentutvecklare till Norrlands ledande datacenter i Malmö

Academic Work