itjobb.se

Studerande E-Commerce Support till Office Depot

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-25

Ansök nu

Studerande E-Commerce Support till Office Depot

Söker du ett meriterande deltidsjobb inom E-handel och IT? Office Depot är en världsledande leverantörer av kontorsmaterial som idag söker sig efter en nyfiken student som vill lära sig mer om E-handel. I rollen som E-Commerce Support får du chansen att arbeta med en av Sveriges största B2B e-shoppar vilket gör att du kommer få en bred förståelse för e-handelsarkitektur och försäljning. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att skicka in dina ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som E-Commerce Support kommer du jobba mot företagets interna medarbetare och kunder genom att hantera IT-relaterade ärenden för företagets e-handel. Med rätt ambition och intresse är Office Depot arbetsplatsen för dig som snabbt vill utvecklas och lära dig mer om en spännande e-handelsarkitektur.

Du erbjuds

 • Goda utvecklingsmöjligheter inom e-handel och stort ansvar redan från dag ett.
 • En arbetsplats med god stämning och ett team som har roligt tillsammans och jobbar mot gemensamma mål.
 • Office Depot erbjuder dig möjligheten att komma in i ett expansivt och internationellt företag, präglat av en öppen och säljfokuserad kultur.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

I rollen som E-Commerce Support kommer du exempelvis att:

 • Hjälpa kunder och kollegor att felsöka och hantera inkommande tekniska problem.
 • Agera second-line support för webshoppen– hantering av olika typer av supportärenden i webshop.
 • Rapportera och driva buggfixar tillsammans med utvecklare.
 • Vara delaktiga i processen att öka digital försäljning- och återförsäljning.
 • Uppsättning av storkundskonton.

Vi söker dig som

 • Studerar minst 50% på högskola/universitet
 • Har ett stort intresse inom webb/IT och du gärna läser en utbildning inom området.
 • Kan arbeta minst två dagar i veckan
 • Har flytande kunskaper i engelska och svenska.

Som person är du analytisk, lösningsorienterad och har ett intresse för e-handel och försäljning. Vi ser även att du är strukturerad och noggrann i ditt arbetssätt samt att du värderar en hög servicenivå både internt och externt. Du gillar att blanda självständigt arbete och att du drivs av en "Can-Do Attityd". Avslutningsvis ser vi att du trivs med att ta eget ansvar i ditt arbete och försöker alltid hitta nya sätt att utvecklas.

Övrig information

Start: Omgående Omfattning: Deltid 2 dagar/veckan Placering: Stockholm, Frösunda Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Office Depots önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Information om företaget

Office Depot är ett av Sveriges ledande kontorsvaruföretag med försäljning via butiker, Internet och en rikstäckande säljkår. Varumärket Office Depot grundades 1986 i USA och finns i mer än 50 länder. Våra kunder finns i alla branscher och vi vänder oss till både stora internationella koncerner som små lokala företag.

Dela detta jobb

Studerande E-Commerce Support till Office Depot

Academic Work