itjobb.se

company logo

Är du student och brinner för grafisk design? Vill du ha en flexibel tjänst där du får arbeta hemifrån med stort eget ansvar? Se hit! Vi söker nu dig med ett öga för modern design och som vill jobba extra under studietiden. Skicka in din ansökan redan idag då behovet är omgående!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en grafisk formgivare till reklambyrån Klemets Zackrisson. I detta relativt nystartade företag är grundarna dina närmsta kollegor, med visionen att nyckeln till framgång är att ha roligt på resan. Du kommer initialt att få en kortare inlärningsperiod där du introduceras till företaget, systemen, affärsidén, rättigheter och dylikt. Sedan kommer du att utgå hemifrån och på egen hand lägga upp ditt arbete och schema under kontorstider som du önskar, med hänsyn till deadlines för de olika projekten du kommer att arbeta med. Utvecklingsmöjligheterna är stora och för rätt person kan ansvarsområdet blir större med tiden.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Klemets Zackrisson. Uppdraget kommer att vara på ca 10 timmar i veckan och sträcka sig 6 månader framåt. Antalet timmar per vecka kan variera. Det finns mycket goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som grafisk formgivare kommer du att bli tilldelad olika projekt i form av beställningar som kommer in.

Du kommer till exempel att:

 • Bygga hemsidor

 • Arbeta med grafisk formgivning och webbdesign

Tjänsten passar dig som har möjlighet att vara flexibel i ditt arbete och vill ha en roll där du får chans att utvecklas. Du har vidare ett kreativt sinne och stort intresse för IT, samt tidigare erfarenhet av att bygga hemsidor.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har goda kunskaper inom InDesign, Photoshop och Illustrator

 • Har tidigare arbetslivserfarenhet

 • Talar och skriver obehindrat på svenska

Det är meriterande om du…

 • Har erfarenhet av Webflow, Wordpress, Squarespace eller annat visuellt websystem

 • Har kunskap inom back-end eller Google Ads

Vi kommer i den här processen lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i den här rollen tror vi att du som person är självständig, flexibel och van att driva ditt eget arbete framåt. Du är vidare strukturerad, lojal och ansvarstagande när det kommer till att disponera din tid och arbeta mot deadlines.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Augusti

 • Omfattning: Ca 10h/vecka

 • Lön: Enligt överenskommelse

 • Placering: Västerås

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Klemets Zackrisson önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på vas01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Klemets Zackrisson är en kreativ produktionsbyrå i Västerås som gör webbproduktion av hemsida, e-handel, kampanjsida och digital marknadsföring. De gör också grafisk design av logotyper och varumärken, grafiska profiler, förpackningar, kataloger, annonser och mycket mer. Eftersom det går hand i hand med både webbproduktion och grafisk design erbjuder de även filmproduktion, däribland bakgrundsvideos till webbplatser, reklamfilm, brandingfilm och företagsfilm.

Studerande grafisk formgivare till kreativa produktionsbyrån Klemets Zackrisson

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-17

Ansök nu

Dela detta jobb