itjobb.se

Studerande IT-support till Academic Work

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Studerande IT-support till Academic Work

Är du personen som din omgivning vänder sig till när de ska installera en ny dator, koppla in en hemassistent eller konfigurera något till TV:n? Du kanske själv älskar att bygga ihop datorer eller ständigt lära dig hur nya program och system fungerar. Om du känner igen dig, just nu studerar med en bit kvar på utbildningen och vill lära dig väldigt mycket i en energifull miljö är vi rätt plats för dig!

Om tjänsten

I rollen som IT-support utgår du från Academic Works IT-kontor i Norrtull, men stöttar alla våra marknader i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Du kommer ingå i supportteamet med sex heltidare och fyra deltidare. Tjänsten är på deltid för arbete utanför dina studier på i snitt ca tio timmar i veckan. När du är på plats kommer du få en ordentlig upplärning i våra system, som i huvudsak är egenutvecklade.

På Academic Work blir du del av vår företagskultur som kännetecknas av att få väldigt mycket energi av våra kollegor där det typiska scenariot kan vara att en trött måndagmorgon snabbt förvandlas till en känsla av glädje och energi när du kommer in på kontoret. Samtidigt som vi har roligt på jobbet siktar vi också väldigt högt, men inte utan att visa varandra hänsyn, respekt och att hjälpa varandra över gränserna.

Du erbjuds

 • En arbetsplats och ett ledarskap som uppmanar dig att prova dina idéer och få dig att växa
 • Tillgång till sociala aktiviteter samt friskvårdsaktiviteter av många olika slag
 • Frihet under ansvar och flexibilitet

Arbetsuppgifter

Som IT-support på Academic Work ser du till att våra medarbetare i våra olika länder får snabb och bra service på sina IT-ärenden, och därigenom bidrar till att hundratals medarbetares vardag blir mycket enklare. Du kommer att stötta de flesta av våra länder på både svenska och engelska, men huvuddelen av ärendena kommer in från den svenska marknaden. Arbetet innebär till största del support över mail, men även över telefon, och om du vill ta svängen förbi att ta en kaffe med användarna är det aldrig mer än fem minuter bort.

Du kommer till exempel att:

 • Ge bästa service till våra användare i frågeställningar kring våra egenutvecklade system och datorer
 • I mer komplicerade ärenden, vara första kontaktpunkt och ta det vidare till berörd part
 • Dokumentera problem och lösningar för att bidra till kunskapsdelning och utveckla processerna framåt

Denna tjänst är perfekt för dig som har ett teknik/IT-intresse som du vill spinna vidare på och detta på en arbetsplats som kommer ge dig mycket energi när du kommer till jobbet. Du kommer få använda ditt sinne för problemlösning och garanterat lära dig väldigt mycket längst vägen, samt få foten in hos oss där IT-avdelningen växer väldigt mycket och kan öppna upp för framtida karriärmöjligheter.

Vi söker dig som

 • Har ett stort IT/teknikintresse (förtydliga gärna i din ansökan hur det yttrar sig)
 • Är studerande och har minst två år kvar av dina studier
 • Har arbetslivserfarenhet inom service
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, då du kommer ta dagliga ärenden på båda språken

Som person är du:

 • Flexibel för att anpassa dig efter användarnas behov samt kunna hantera en händelserik miljö
 • Noggrann i ditt sätt att ta dig an problem, samt med efterföljande dokumentation
 • Samarbetsförmåga för att tillsammans med övriga teamet arbeta mot teamets gemensamma mål

Övrig information

 • Start: Enligt överenskommelse
 • Omfattning: Deltid, ca 10 timmar i veckan
 • Placering: Stockholm (Norrtull)

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vårt önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Want to know more about working internally at Academic Work? At https://www.academicwork.se/jobba-hos-oss you can meet our employees, read about what we value highly, and see pictures and films describing our world! Click here!

Dela detta jobb

Studerande IT-support till Academic Work

Academic Work