itjobb.se

Studerande Junior Business/Data Analyst till ett globalt läkemedelsföretag!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-22

Ansök nu

Studerande Junior Business/Data Analyst till ett globalt läkemedelsföretag!

Till det globala läkemedelsföretaget i Solna söker vi nu en driven och ambitiös student som vill arbeta som Junior Business/Data Analyst! En roll som passar dig som trivs med att ta ett stort eget ansvar och dig som är en fena på Excel. Du kommer att arbeta med data, systemadministration, rapportgenerering samt analys. Låter detta som en intressant tjänst för dig? Ansök direkt, då vi arbetar med löpande urval!

Om tjänsten
Som Junior Business/Data Analyst kommer du att ingå i ett team som arbetar med bland annat försäljningsanalys, CRM, prognostisering samt administration. Det här läkemedelsföretaget präglas av engagerade medarbetare, där man tillsammans arbetar för att förverkliga möjligheter och förbättra livet för människor som påverkas av sjukdom. Arbetsmiljön på kontoret kännetecknas av ett högt tempo, resultatorientering och stort utrymme för egna initiativ.

Du kommer att ha ett flexibelt schema och arbeta 1 dag i veckan men det kan bli mer utefter behov. I slutet av rekryteringsprocessen så kommer du att genomföra två tester, ett begåvningstest och ett exceltest. Mer information om det kommer att ges under rekryteringsprocessens gång. Uppdraget är planerad att pågå till augusti, men kan komma att förlängas såvida alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

 • Möjligheten att arbeta på ett globalt läkemedelsföretag i en utvecklande miljö vid sidan av dina studier

 • Arbete med frihet under ansvar, där du kommer känna ett stort ägandeskap över dina arbetsuppgifter

 • En dedikerad chef hos företaget samt en dedikerad konsultchef som både är måna om din utveckling och karriär

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du självständigt ansvara över dessa arbetsuppgifter, och du förväntas noggrant kontrollera dina arbetsuppgifter för att säkerställa att det verkligen blir rätt.

 • Administration samt manuella uppdateringar i interna system

 • Sammanställning/Analys av större mängder data

 • Framtagande av material/underlag till interna avdelningar

 • Förbereda rapporter för intern uppföljning

Vi söker dig som

 • Du studerar i dagsläget på minst 50% på universitet eller högskola inom en relevant utbildning exempelvis en utbildning inom ekonomi/ingenjör. Vi ser att du har en avklarad kandidat och är inne på dina masterstudier

 • Du är en avancerad användare av Excel, och har en god systemvana

 • Har mycket goda kunskaper i såväl engelska som svenska, i tal och skrift då båda språken används i det dagliga arbetet

Som person är du:

 • Självgående, du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och du gillar att ta tag i och lösa problem som kan uppstå

 • Noggrann och har hög integritet, du tar nödvändiga krav och processer på allvar och är mån om att hanteringen sker korrekt och i tid

 • God analytisk förmåga, du är en sifferorienterad person som trivs med analysen av stora mängder data

Vi tror dessutom att du är en person som är strukturerad, flexibel och har ett sinne och intresse för detaljer.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: 1 dag i veckan, men det kan bli mer utefter behov

Placering: Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Studerande Junior Business/Data Analyst till ett globalt läkemedelsföretag!

Academic Work