itjobb.se

Studerande juniora tekniker till Cygate!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-28

Ansök nu

Studerande juniora tekniker till Cygate!

Är du den personen alla vänder sig till med sina IT-probem? Vill du att ditt första jobb inte bara ska utveckla dig som tekniker utan även som person? Är du samtidigt studerande idag? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig som vill skaffa dig mer, meriterande erfarenhet. Här får du, tillsammans med fyra andra kollegor vara med och installera över 500 datorer i Stockholm för Cygates kund. Ta chansen och sök redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker nu en student som kan jobba hos Cygate en gång i veckan.

Cygate har fått i uppdrag från sin kund att installera över 500 datorer (PC) i Stockholm där målet är att göra varje dator användarvänlig för respektive person. Datorerna är redan installerade och står klara på sin plats. Er uppgift är att tillsammans åka runt, installera rätt program på varje dator, till exempel Windows 10 samt på ett pedagogiskt sätt förklara för de anställda hur det fungerar.

Teamet består av 5 juniora tekniker varav en kommer vara lite mer erfaren och ha det övergripande ansvaret över hela processen. Innan teamet åker ut till kunden kommer ni få en introduktion på Cygate så att ni känner er trygga i vad och hur ni ska gå tillväga.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som utrullningstekniker kommer du arbeta med att installera mjukvaran på varje dator så att varje dator är anpassad efter varje användare. Man ser helt enkelt till att personen har det hen behöver. Då många ute hos Cygates kund kan vara ovana vid att hantera datorer så krävs det att du är pedagogisk och kan förklara för de personerna som behöver lite extra vägledning.

Du kommer till exempel att:

 • Installera bland annat Windows 10
 • Göra iordning datorn för varje användare
 • Supportera på ett pedagogiskt sätt

Vi söker dig som

 • Är studerande idag och har arbetslivserfarenhet från likvärdiga arbetsuppgifter
 • Kan engelska och svenska i tal och skrift då Cygates kunder kommunicerar på båda språken
 • Kan arbeta en dag i veckan fram till årsskiftet

Det är meriterande om:

 • Har B-körkort
 • Har en eftergymnasial utbildning inom relevant område
 • Har arbetat i en liknande roll tidigare

Som person är du tekniskt lagd och IT-intresserad. Vidare ser Cygate att du är en lagspelare eftersom du kommer arbeta i ett team, bestående av fem personer. Du är serviceinriktad och har förmågan att på ett pedagogiskt sätt få kunderna att förstå. Du ser detta som ett roligt och spännande uppdrag som ger dig möjligheten att få in en fot på IT-marknaden. Genom lyhördhet lär du dig arbetsuppgifterna och tar ansvar över att genomföra dem på ett professionellt sätt.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: En dag i veckan, fram till årsskiftet

 • Placering: Kungsholmen, Stadshagen

 • Vi kommer att behöva ett utdrag ur belastningsregistret om du blir aktuell för tjänsten

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och xx önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Cygate är ett svenskt IT-företag som är en del av Telia-koncernen. Genom skräddarsydda lösningar erbjuder Cygate sina kunder IT-tjänster som är direkt anpassade efter dem. Läs gärna vidare om Cygate på deras hemsida.

Dela detta jobb

Studerande juniora tekniker till Cygate!

Academic Work