itjobb.se

Studerande PHP-utvecklare till Digitala Lagkassan

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-23

Ansök nu

Studerande PHP-utvecklare till Digitala Lagkassan

I rollen som webbutvecklare på detta start up-bolag får du vara med och skapa positiv förändring inom svenskt föreningsliv genom att underlätta och förenkla processen av hanteringen av lagkassan. Har du även ett intresse för sport så är det bara en bonus! Detta är början på något stort där du har möjlighet att vara med på en spännande resa. Du börjar på deltid i rollen som utvecklare vid sidan av studierna, men när du tar examen är planen att du ska gå över på heltid.

Om tjänsten
Digitala Lagkassan startade sin resa 2019 av personer som alla har en koppling till föreningslivet. Det var ur deras egna frustration Digitala Lagkassan föddes. De tröttnade på att använda diverse verktyg för att administrera lagkassan samt manuellt påminna föräldrar och spåra betalningar. Eftersom att de inte hittade någon tjänst på marknaden som mötte behovet för en föreningsmedlem tog ett team med stor erfarenhet av Fintech och föreningsliv därför på sig att skapa den första helt Digitala Lagkassan.

Uppdraget är långsiktigt där det finns mycket goda möjligheter att gå över i en heltidsanställning efter din examen om samtliga parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

  • En karriärmässigt attraktiv roll i en innovativ startup med möjlighet till fortsatt karriärutveckling inom företaget

  • Delaktighet i ett skönt och härligt team som ständigt strävar efter att växa tillsammans

  • Möjligheten att påverka rollen och komma med egna initiativ som driver bolaget i rätt utveckling

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I rollen som utvecklare på deltid på Digitala Lagkassan kommer du att få vara med i olika typer av projekt där utveckling i PHP, JavaScript, HTML och CSS kommer ligga till grund.

Vi söker dig som

  • Är studerande inom en eftergymnasial utbildning med ca 6-12 månader kvar av studierna

  • Har erfarenhet eller goda kunskaper av programmering i PHP och JavaScript, HTML, CSS, exempelvis från hobbyprojekt där du byggt slutprodukten

  • Flytande i såväl tal som skrift i svenska och engelska då kontakten sker på bägge språken

  • Har en vilja att bidra med egna idéer och förbättringsmöjligheter

Det är meriterande om du:

Har erfarenhet från eller varit delaktig i idrottsföreningslivet

Som person är du:

  • Flexibel

  • Initiativtagande

  • Orädd

I denna rekryteringsprocess värderar vi motivation och intresse högt.

Övrig information
Start: Omgående

Omfattning: Ca 16 timmar/vecka

Placering: Blekholmstorget 30F, Stockholm

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Digitala Lagkassans önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Studerande PHP-utvecklare till Digitala Lagkassan

Academic Work