itjobb.se

Studerande servicedesk-medarbetare till Kappahl i Göteborg

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Studerande servicedesk-medarbetare till Kappahl i Göteborg

Letar du ett meriterande extrajobb inom IT och support vid sidan om dina studier? Har du det som krävs för att leverera service i världsklass? Om svaret är ja är det dig vi söker! KappAhl söker nu en servicedesk-medarbetare och erbjuder dig möjligheten att få jobba för ett av Nordens ledande modekedjor, så brinner du för mode och IT är detta chansen att få in foten!

Om tjänsten

Som servicedesk-medarbetare hos KappAhl kommer du att få möjligheten att vid sidan av dina studier med att hjälpa KappAhls butiker i hela Norden med IT-relaterade POS-system lösningar! Tjänster erbjuder dig arbete vid behov hos KappAhl. Tanken är att du under studie terminerna hoppa in när det behövs samt att under högtider och lov är tanken att du arbetar heltid. Skulle alla parter vara nöjda finns det även chans till sommarjobb sommaren 2020.

För att få en bra grund kommer du att börja med en introduktion som är ca 10 dagar.

KappAhl är ett av Sveriges ledande retailbolag inom klädbranschen. Det är ett företag som har varit med i matchen i över 60 år. KappAhl är ett bolag som har ca 400 butiker runt om i Sverige men också i Norge, Finland och Polen, med hundra tusentals besökare i butikerna men också online. ”Här på KappAhl händer det mycket hela tiden, vilket är jättekul” säger team-leadern själv.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och KappAhls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos KappAhl.

Arbetsuppgifter

Som servicedesk-medarbetare kommer du att vara baserad på KappAhls huvudkontor i Mölndal. Introduktionen erbjuder dig träning side-by-side med din handledare samt självstudier under dessa dagar, allt för att du ska få dem rätta förutsättningarna att göra ett grymt jobb. Du kommer sitta i en öppen miljö med ditt team som består utav 4 stycken medarbetare. Teamet kommer att vara riktat mot att supportera KappAhls internpersonal från butikerna när det kommer till IT-relaterade POS system problem från hela Norden via telefon och e-mail.

Du kommer till exempel att:

 • Supporta via telefon och e-mail.
 • Göra installationer och felsökningar av datorer.
 • Hantera beställningar av datorer och tillbehör.
 • Jobba med ärenderegistrering via Nilex systemet.

Tjänsten passar dig som gillar att jobba i lag och ge förstklassig service. Vidare tycker du det är kul att på ett pedagogiskt sätt lösa problem och tvekar inte på att hoppa in där det behövs.

Vi söker dig som

 • Studerar en IT-relaterad eftergymnasial utbildning med minst 1,5 år kvar.
 • Någon form av relaterad arbetslivserfarenhet.
 • Behärskar det svenska och engelska språket obehindrat i tal och skrift.

Det är meriterande om du har kunskap inom kablage och nätverksarbete eller har jobbat med program som Nilex.

Som person sätter du service i fokus och gillar att göra det lilla extra för att lösa medarbetares problem. Ditt driv och viljan att utvecklas värderas högt

Vi ser gärna att du är flexibel, kreativ, prestigelös och har en positiv inställning till arbete. Vidare gillar du att jobba i ett högt tempo där det alltid händer saker.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: extrajobb

 • Placering: Göteborg, Mölndal

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

Information om företaget

KappAhl De som jobbar på KappAhl har olika bakgrunder, åldrar, kunskaper och klädstilar. Gemensamt för KappAhl är deras drivkraft, att kunna ge många människor möjligheten att vara välklädda. KappAhl är ett företag som får sin inspiration från kunderna själva. Deras jobb är att ge dem samma sak tillbaka!

KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 380 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Deras affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 38 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt. 2015/2016 var omsättningen 4,7 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i åtta länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm.

Dela detta jobb

Studerande servicedesk-medarbetare till Kappahl i Göteborg

Academic Work