itjobb.se

Studerande testare till Gimi

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Studerande testare till Gimi

Studerar du IT och är redo för att skaffa dig värdefull arbetslivserfarenhet inom området? Gimi är ett snabbväxande appföretag som utbildar barn i hantering av pengar där barnen själva lära sig att hantera sin vecko- eller månadspeng direkt i appen. Vi söker nu efter dig som har ett intresse för att lära dig mer om test och samtidigt få chansen att få insikt i ett spännande startup-bolag. Tjänsten startar omgående så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker en studerande testare till Gimi. Gimi är ett appföretag som utbildar barn i hantering av pengar genom att erbjuda en app för att hantera vecko- eller månadspengen. Sedan Gimi lanserades i Sverige 2015 har de haft en snabb tillväxtresa. Här får du chansen att arbeta hos ett fartfyllt startup-företag som drivs av att skapa en värdefull produkt för barn och deras föräldrar. Gimi sitter idag i fina lokaler i närheten till Skeppsbron i Centrala Stockholm.

Tjänsten är på deltid och du kommer att arbeta ungefär 16 timmar/vecka. För att du på bästa sätt ska kunna kombinera jobbet med dina studier är Gimi öppna för att du på ett flexibelt sätt ska kunna planera din tid och det finns därför möjlighet att sprida ut dina arbetstimmar på såväl heldagar som halvdagar.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Eftersom det händer mycket inom företaget ser en dag sällan likadan ut hos Gimi men ditt huvudsakliga ansvarsområde är att testa och kvalitetssäkra funktionerna i appen. Det betyder att du är den person som är ansvarig för att upptäcka och rapportera felaktigheter och därigenom bidra till att appen håller den bästa tänkbara kvaliteten.

I rollen som testare kommer du framförallt att jobba med visuell testning vilket innebär att du kommer att testa funktioner direkt i appen utifrån olika testanvändares användarhistorik. Genom att testa appen kommer du alltså utifrån ett användarperspektiv kunna rapportera felaktigheter till företagets utvecklare. Vidare kommer du också delta i företagets Scrum- och utvecklingsmöten där du kommer få chansen att bidra med dina tankar och inputs om appens fortsatta utveckling.

För den här tjänsten lägger Gimi störst vikt vid dina personliga egenskaper men vi ser att tjänsten passar dig som pluggar IT och vill komma in och bidra med energi, driv och en ambitiös inställning.

Vi söker dig som

 • Är student på högskola eller universitet motsvarande minst 50 %
 • Har ett brinnande intresse för IT och läser i dagsläget en utbildning inom området
 • Talar och skriver engelska flytande i tal och skrift

För den här tjänsten ses det som meriterande om du sedan tidigare har praktisk erfarenhet av att arbeta med test eller utveckling.

Som person är du:

 • Ansvarstagande
 • Lösningsorienterad
 • Serviceinriktad

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Deltid, flexibelt

 • Placering: Centrala Stockholm

 • Kontaktuppgifter: Karin Börjesson, karin.borjesson@academicwork.se

 • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Gimis önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på karin.borjesson@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

 • Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Information om företaget

Gimi Gimi är ett företag som har utvecklat en app för att utbilda barn i att hantera pengar. Bakgrunden till detta är att vi i ett kontantlöst samhälle, på ett pedagogiskt sätt bör lära barn att tjäna, spara och spendera sina egna pengar.

Dela detta jobb

Studerande testare till Gimi

Academic Work