itjobb.se

Summer Internship med fokus på test till Vizrt!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-07

Ansök nu

Summer Internship med fokus på test till Vizrt!

Är du ledig mellan juli och augusti och inte fixat ett roligt och utvecklande sommarjobb ännu? Då har vi den rätta tjänsten för dig! Vizrt söker just nu två personer som ska jobba med test i deras interna projekt! Du kommer få möjlighet att få arbeta med de senaste teknikerna på ett spännande företag i deras lokaler i Kista. Skicka in din ansökan redan idag då vi går igenom ansökningarna löpande!

Om tjänsten

Vizrt är ett IT-företag som utvecklar smarta, ledande lösningar för TV- och sändningsindustrin. De skapar avancerade verktyg för innehållsproduktion till den digitala medieindustrin, från prisbelönta 3D-kartor och grafik till integrerade arbetsflödeslösningar för video och publiceringsverktyg. Spana in denna video om du vill få en större inblick i deras produkter.

Arbetsuppgifter

För tjänsten finns det två olika projekt man får möjlighet att delta i där du kommer att få arbeta med det som intresserar och passar dig mest. Båda rollerna innebär att du kommer att arbeta med dokumentation, test och konfigurering. Syftet är att du ska se till så att allting funkar som det ska men även komma med förbättringsförslag på hur det ska bli så enkel användning som möjligt.

Tekniker i fokus för det ena projektet: Kubernetes, CNCF landscape, Helm, Docker, Gitlab, CI/CD.

Tekniker i fokus på det andra projektet: Ansible, Yaml, Python, Gitlab, Jenkins, CI.

Du erbjuds

  • Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

  • Är studerande inom relevant område

  • Är flytande i engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har koll på tidigare nämnda tekniker samt har arbetat med dem tidigare.

Vi tror att du som person är självgående och en riktigt ”doer”. Du har även ett analytiskt mindset och tycker om att ha struktur i ditt arbete.

Övrig information

  • Start: Så snart som möjligt, senast 1 juli

  • Omfattning: Heltid fram till sista augusti.

  • Placering: Kista

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vizrts önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Vizrt är ett företag som förser media och underhållningsbranschen med realtids-3D-grafik, videouppspelning, sportanalys, journalistverktyg och kapitalförvaltningsverktyg. Vizrt har kunder i över 100 länder i världen som bl.a. består av CNN, CBS, Fox, BBC, BSkyB, Al Jazeera, ITN, ZDF, Star TV, Network 18, TV Today, CCTV, NHK etc. Detta möjliggörs genom 600 engagerade och kompetenta medarbetare på 40 kontor världen över. Huvudkontoret ligger i Bergen, Norge.

Dela detta jobb

Summer Internship med fokus på test till Vizrt!

Academic Work