itjobb.se

Support Engineer med programmeringskunskaper till Neonode!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Support Engineer med programmeringskunskaper till Neonode!

Neonode arbetar med en världsunik produkt och söker nu en junior utvecklare som vågar ta sig an utmaningen att rodda support mot några av världens största konsumentmärken i kombination med mjukvaruutveckling. Det här är en spännande karriärsmöjlighet där du jobbar från huvudkontoret mitt på Östermalm i en uppfinningsrik arbetsmiljö!

Om tjänsten

I rollen som Support Engineer kommer du ha daglig kontakt med stora kunder som Sony®, Volvo® och Amazon® och det är du som är deras främsta kontaktperson när det dyker upp tekniska problem. Neonode är ett innovativt företag med produkten zForce Air, som är en touchsensor baserad på infrarött ljus. Kika gärna på deras teknologi här.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer tillhöra mjukvaruutvecklingsteamet som består av tolv personer. Arbetsklimatet beskrivs som öppet, fritt och positivt med högt tempo. Du ansvarar för att ta emot ärenden från företagskunder i hela världen, jobba med förbättring av onlinedokumentationen samt utveckla supporten. Utöver detta får du även stötta upp i utvecklarna i olika projekt. Du blir supportkontakten ut gentemot samtliga av Neonodes kunder och blir därmed den som ansvarar för att de får en bra kundupplevelse. De flesta problemen kommer du kunna lösa själv men ibland behöver du ta hjälp från seniora kollegor internt också.

De första månaderna av anställningen inleds med att gå bredvid den kollega som jobbar i rollen idag för att du ska få goda förutsättningar att lyckas.

Vi söker dig som

  • Har en eftergymnasial utbildning inom data/IT
  • Har programmeringskunskaper i något C-språk (C, C++, C#, Java)
  • Har tidigare erfarenhet inom kundservice, kundsupport eller liknande
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser det som meriterande om du har arbetat med IT-support eller programmering i något av ovan nämnda språk sedan innan. Det är även ett plus om du har erfarenhet av elektronik eller microcontrollers, exempelvis Arduino.

Som person har du god samarbetsförmåga och är självgående. Eftersom kommunikation är centralt i rollen behöver du vara muntligt och skriftligt kommunikativ, vilket vi kommer se i ditt CV samt under intervjun.

Övrig information

  • Sök tjänsten med CV och en motivering till varför du vill jobba i denna roll hos Neonode
  • Start: Augusti
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Stockholm, Östermalm
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Neonodes önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Neonode är ett internationellt företag som har kontor i USA, Korea, Japan och Taiwan med huvudkontor i Stockholm. De är ett börsnoterat bolag med flertalet framgångsrika produkter.

Dela detta jobb

Support Engineer med programmeringskunskaper till Neonode!

Academic Work