itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Support på deltid till Transtema Network Services

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

Support på deltid till Transtema Network Services

Söker du efter ett meriterande deltidsjobb inom support, med möjlighet till heltid under sommaren? Då kan vi ha tjänsten för dig! Som support hos Transtema får du en variationsrik vardag med fokus på att ge bästa möjliga support till kunder. Varmt välkommen med din ansökan.

Om tjänsten

I rollen som support hos Transtema Network Services får du möjlighet att utöva samt bygga kunskap i praktiken, samtidigt som studentkassan drygas ut. Här blir du del av en positiv och social arbetsgrupp samt en viktig stöttepelare på kontoret. Tjänsten är en kundsupport där du ansvarar för att ta emot och hantera förfrågningar via telefon och mail. Arbetet kommer vara förlagt cirka två dagar i veckan och förväntan är att du kan arbeta mer vid sommar - samt julledighet. Du kommer arbeta på plats i fräscha nyrenoverade lokaler med ett öppet kontorslandskap på huvudkontoret i Mölndal med goda trafikförbindelser kollektivt.

Du erbjuds

 • Ett meriterande deltidsjobb

 • Att arbeta på heltid under sommaren

 • En social arbetsroll med många kontaktytor

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

 • Bistå med support kring telenät, elnät och fibernät via telefon och mail

 • Tidsboka hembesök för kunder och tekniker

 • Återkoppla kunder med driftinformation

Tjänsten passar dig som förstår vikten av god service och som samtidigt trivs i en roll med många kontaktytor. Då Transtema Network Services är en stor aktör inom telekombranschen har du här även möjlighet till en värdefull och stark referens i din framtida yrkeskarriär. I rollen finns goda utvecklingsmöjligheter då du dels har mycket kundkontakt, men även mycket intern kontakt med tekniker och andra funktioner.

Vi söker dig som

 • Studerar på minst 50% och har minst 1 år kvar på dina studier

 • Har tidigare erfarenhet av serviceyrke, med fördel kundsupport

 • IT-vana

 • Har en god förståelse för grunderna inom service

 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal och skrift

För att passa i rollen tror vi att du är en peson som är nyfiken och trivs med att ta dig an och analysera problem. Samtidigt som du är lyhörd och arbetar bra med andra människor har du en stark känsla för service. Du har en förståelse för andras upplevelser och finner en drivkraft i att ge alla kunder/medarbetare så bra service som möjligt. Du agerar även lugnt, stabilt och kontrollerat i tidspressade situationer.

Övrig information

 • Start: Omgående, MAJ

 • Omfattning: Deltid (heltid under sommaren)

 • Placering: Mölndal

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Transtema Network Services arbetar med bygg, drift samt underhåll av nätinfrastruktur. Här ges du möjlighet till personlig utveckling och meriterande erfarenheter. Klicka dig in på Transtema Network Services hemsida och läs mer om deras verksamhet!

Dela detta jobb

Support på deltid till Transtema Network Services

Academic Work