itjobb.se

Support till innovativt företag i centrala Uppsala!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-04-24

Ansök nu

Support till innovativt företag i centrala Uppsala!

Vill du ingå i ett härligt team på ett företag som jobbar med att möjliggöra morgondagens vårdmöten? Lockas du av en tjänst där du får ge bästa kundservice inom teknik och ta nästa kliv i din karriär? Om du svarar ja på dessa frågor och dessutom beskriver dig själv som engagerad och serviceinriktad ska du ansöka till tjänsten som Customer Support på Aurora Innovation.

Om tjänsten

Produkten Aurora teleQ är en plattform för digital patientkontakt. Med hjälp av Aurora teleQs unika, schemalagda återuppringningsfunktion kan vårdaktören planera sin verksamhet så att belastningen fördelas jämnt under dagen, samtidigt som patienterna erbjuds förutsägbarhet och bättre tillgänglighet. Varje ärende kan då hanteras av vårdpersonal vid en tidpunkt som väljs så att personalen hinner förbereda sig, och har tillräckligt med tid för att möta patientens behov. Detta leder till en god patientupplevelse och skapar en bättre arbetsmiljö för personalen.

Du kommer jobba nära de flesta av deras trevliga och duktiga kollegor från alla avdelningar och det ska mycket till att missa deras fredagsfrukostar. Aurora Innovation är ett innovativt företag som ständigt strävar efter att ha en inkluderande och positiv företagsanda. Företaget växer med 15 procent årligen och passerade i år 100 MSEK i omsättning med god lönsamhet. Huvudkontoret ligger i centrala Uppsala, ett stenkast från stationen och drygt 30 minuter med tåg från Stockholms Central. De är marknadsledande i Sverige och har även kontor i Finland, Nederländerna och Spanien och kunder i Portugal, Estland och Norge. Just nu är Aurora Innovation mitt uppe i en expansionsfas. Följ med på deras spännande resa!

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som Customer Support kommer du ingå i Customer Success-avdelningen som jobbar med det som sker efter att en kund köpt produkter eller tjänster. Din anställning inleds med en gedigen introduktion innan du självständigt börjar jobba inom företagets customer success-avdelning. Du kommer huvudsakligen jobba med applikationssupport och användarstöd till företagets kunder via telefon och mail. I rollen ingår alltifrån enklare användarfrågor till mer komplexa ärenden inom teknik. I tjänsten kan även helg och kvällsjour tillkomma.

Vi söker dig som

 • Har en avslutad gymnasieutbildning

 • Har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna inom IT- eller telekombranchen

 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

Det är meriterande om du:

 • Har kunskap om Microsoft Windows, telefoni, nätverk och Linux

 • Har kunskap i flera språk än svenska och engelska

Som person är du:

 • Ansvarstagande
 • Serviceinriktad
 • Problemlösande

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Centrala Uppsala

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Auroras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs gärna mer på deras hemsida

Dela detta jobb

Support till innovativt företag i centrala Uppsala!

Academic Work