itjobb.se

Supportkonsulter till spännande företag!

Företag Atrivo
Ort
Utgår

2019-11-29

Ansök nu

Supportkonsulter till spännande företag!

Supportkonsulter till spännande företag!
 
För uppdrag hos en av våra kunder söker vi just nu två engagerade Supportkonsulter!
 
ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två engagerade supportspecialister till ett stort spännande företag, beläget centralt i Stockholm. Företaget har en stor intern supportfunktion där du kommer att arbeta med felavhjälpning via telefon, mail och remotestyrningsverktyg.
ERFARENHET
Vi söker dig med minst sex månaders erfarenhet av att via telefon ge support på Microsofts klientoperativsystem samt Officeprodukter, kunskap om hur nätverk fungerar är meriterande och vi ser gärna att har någon form av IT-utbildning eller IT-inriktning på dina studier. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
PERSONLIGA EGENSKAPER
Som person är du positiv, engagerad och har ett stort personligt driv. Du är självständig och strävar alltid efter att ge service av bästa kvalitet.
 
VAD KAN ATRIVO ERBJUDA DIG?
Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det på Atrivo du vill vara.
 
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området Service och Support. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller

Dela detta jobb

Supportkonsulter till spännande företag!

Atrivo