itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Supportkoordinator till Transtema

Företag Montico AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-03

Ansök nu

Supportkoordinator till Transtema

Om tjänsten

Transtema Network Services (TNS) är en marknadsledande leverantör av fälttjänster inom telekom i Sverige. TNS bygger, underhåller och sköter driften av nätinfrastruktur i hela landet, och arbetar med alla typer av kommunikationsnät. Transtema Network Services ingår i Transtema Group. Arbetet utförs i härliga lokaler med ett öppet kontorslandskap på huvudkontoret i Mölndal, här har du närhet till både restaurang och kollektivtrafik. Montico anställer dig och följer dig hela vägen mot en eventuell fast anställning hos vår kund. Vårt mål är att matcha rätt person till rätt plats.

 

Arbetsbeskrivning

I rollen som supportkoordinator arbetar du tillsammans med ett engagerat team i en centraliserad och funktionell enhet. Arbetsuppgifterna består främst av att, via inkommande samtal och mail, supporta och ge service till fälttekniker, kunder och slutkunder. Att förmedla information och logga allt i det centrala ärendesystemet sker dagligen. Exempel på ärenden kan vara att boka om tider för installationer, bistå med information kring arbetet och administrativ hjälp. Man deltar i förbättringsarbetet och rapporterar in avvikelser. Som supportkoordinator har du ett stort kontaktnät och ansvarar för att koordinera information till berörda parter.

Som medarbetare hos Transtema kommer du att ges möjlighet till utbildning och personlig utveckling. Kulturen i företaget präglas av öppenhet och ett stort mått av eget personligt ansvar för att arbetet utförs på bästa möjliga sätt.

 

Vi söker dig som

Som person är du social, framåtlutad och nyfiken. I och med att du dagligen har kontakt med tekniker och kunder, både över telefon och mail, så ser vi gärna att du är serviceinriktad och har ett ödmjukt och lösningsorienterat förhållningssätt. Att kommunicera, ta beslut och ta egna initiativ är något du känner dig bekväm med. För att du ska trivas i rollen som supportkoordinator bör du vara förändringsbenägen och nytänkande.

En vilja att utvecklas och lära sig inom området är en förutsättning för att du ska lyckas i ditt arbete. Har du tidigare erfarenhet från servicearbeten och/eller kundsupport är detta meriterande. För denna tjänsten krävs det att du har en god datavana, talar och skriver svenska flytande samt behärskar engelska.

 

Vårt företag

Montico är ett komplett matchningsföretag som erbjuder helhetslösningar till företag och privatpersoner inom rekrytering, bemanning, utbildning och matchningstjänster. Vi är cirka 1000 anställda varav cirka 800 är uthyrda konsulter. Montico har kontor på ett 20-tal orter i Sverige med huvudkontor i Tranås samt ett kontor i Polen för internationell arbetskraft. Läs mer på www.montico.se.

Din ansökan lämnar du via länken nedan.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Dela detta jobb

logga
Supportkoordinator till Transtema

Montico AB