itjobb.se

Supportmedarbetare inom IT till internationellt bolag

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-03-22

Ansök nu

Supportmedarbetare inom IT till internationellt bolag

Vi söker för kunds räkning en ny kollega till deras team inom IT-support. Här får du möjlighet att arbeta i en kommunikativ och lösningsorienterad roll på ett internationellt bolag. Vi söker dig med intresse för IT och erfarenhet av IT- support. Vi arbetar med löpande urval och välkomnar din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Academic Work söker för kunds räkning en supportmedarbetare till deras team inom IT- support. Du erbjuds en arbetsplats med härliga kollegor där kulturen präglas av öppenhet och gemenskap. Tillsammans arbetar ni för att säkerställa kvalitativ support inom Service Desk via telefon och email.

Som IT-support bidrar du till en förenklad vardag för framförallt interna medarbetare likväl som externa kunder. Du kommer att tillhöra ett team om 12 personer som har en positiv och prestigelös framförhållning med fokus på att leverera god service.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av IT- support men du kommer också att ges möjligheten att vidareutveckla dina kunskaper på vägen. Du kommer att få en gedigen introduktion samt en mentor för att ge dig rätt förutsättningar att ta dig an rollen.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos kunden. Uppdraget är av långsiktig karaktär.

Arbetsuppgifter
Som supportmedarbetare inom 1st &2nd-line kommer du supportera intern personal och kunder när det kommer till IT-relaterade problem. Du kommer att arbeta med enklare så väl som mer komplicerade problem där din problemlösande förmåga sätts på prov.

Du kommer till exempel att:

 • Hantera ärenden i ärendesystemet

 • Supportera via telefon och mejl

 • Felsökning på PC lokalt

 • Supportera vid frågor kring ny IT- miljö

 • Hantera behörighetadministration

Tjänsten passar dig som är nyfiken på IT och gillar att ta dig an nya system och applikationer. Här finns möjlighet att långsiktigt utvecklas inom organisationen.

Vi söker dig som

 • Har minst ett års erfarenhet av av en supporterande roll eller IT-relaterat

 • Har obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du behärskar tyska eller franska i tal och skrift. Det är även en fördel om du har erfarenhet inom Citrix, ITIL eller SCCM.

Som person är du kommunikativ och serviceinriktad i dialog med både medarbetare och kunder. Vidare ser du lösningar snarare än problem och har en pedagogisk förmåga. Du är nyfiken på att lära dig nya system och applikationer samt vill utveckla dina IT-kunskaper. Vi söker dig som är en teamplayer och vill fortsätta bidra till den positiva stämningen som finns idag!

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Lön: Timbaserad månadslön

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Supportmedarbetare inom IT till internationellt bolag

Academic Work