itjobb.se

Supportmedarbetare till spelutvecklingsföretaget Mojang!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-05-29

Ansök nu

Supportmedarbetare till spelutvecklingsföretaget Mojang!

Nu finns möjligheten att bli en del av ett härligt supportteam hos det världsledande spelutvecklingsföretag Mojang. För dig med ett tekniskt intresse och goda engelskakunskaper passar tjänsten perfekt. Ta chansen att bli en viktig del i en framgångssaga!

Om tjänsten

Academic Work söker fyra supportmedarbetare till Mojang. Företaget är baserat i Stockholm och sitter i fina kreativa lokaler på Södermalm.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och och sträcka sig fram till november 2019. Det finns eventuellt möjlighet att bli förlängd på uppdraget,

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare kommer du att arbeta med att besvara inkommande mail från användare av spelet Minecraft världen över. Dessa mail kan till exempel innehålla frågor gällande problem med inloggning, användarkonto eller betalning. Företaget har färdiga mailmallar på tillvägagångssätt vid uppkomna problem, och dessa kommer du att ha till stöd i processen. Du kommer att arbeta i ett team där det alltid finns någon att fråga om du behöver hjälp med något. Det finns även ett internt supportstöd till hands och om det uppkommer frågor av tyngre karaktär skickas dessa vidare till dem.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av kundservice och administration

  • Har ett stort intresse för IT och gärna för spelutveckling

  • Har mycket god datorvana och har lätt för att sätta dig in i nya system

  • Då Mojang har användare över hela värden krävs det att du har mycket goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift. Dessutom sker mycket av kommunikationen på kontoret på engelska.

Som person är du social, serviceorienterad och ser alltid till kundens bästa. Du har förmågan att arbeta självständigt samtidigt som du trivs bra med att arbeta i grupp. Du har lätt för att uttrycka dig professionellt i tal och i skrift, har en hög arbetsmoral med ambitionen att alltid göra bra ifrån dig. Du är en nyfiken problemlösare som gräver djupt för att finna lösningen. Vidare har du ett stort och genuint intresse för spel och är motiverad att nu ta klivet in i spelbranschen!

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Södermalm, Stockholm

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår Mojangs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn07@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

Vår kund är ett företag som befinner sig i ett expansivt skede. Innovation är ledordet för företaget och efterfrågan på kundens produkt stiger för varje dag som går.

Dela detta jobb

Supportmedarbetare till spelutvecklingsföretaget Mojang!

Academic Work