itjobb.se

Supportmedarbetare till väletablerat IT-företag i Karlstad!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-07

Ansök nu

Supportmedarbetare till väletablerat IT-företag i Karlstad!

Vill du få möjligheten att utveckla dina IT-kunskaper på ett företag som ligger i framkant? Nu har du chansen! Vi söker nu dig som med fördel har IT-bakgrund och som vill vara med och stötta upp migreringen i ett stort projekt!

Om tjänsten

Academic Work söker supportmedarbetare på heltid till ett av världens största IT-företag. Mer information om kundföretaget kommer att ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig sex månader framåt inledningsvis. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, då projektet kommer att pågå under hela 2020 samt förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Du erbjuds

  • Möjligheten att utveckla dina IT-kunskaper samt få en fot in på ett stort och väletablerat IT-företag.

  • För rätt person och med rätt bakgrund finns även goda möjligheter att utvecklas och ta steget mot andra roller internt.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som Supportmedarbetare kommer du arbeta i ett team som tillhör Service Management Monitoring 3 och som arbetar med monitorering av IT-miljön på företaget. Du kommer tillsammans med dina två kollegor i teamet stötta ett av företagets största projekt som handlar om ett systembyte och du kommer främst att arbeta med att genomföra kundmigrering av data. I dina arbetsuppgifter kan även viss dokumentation att förekomma.

Du kommer främst att ha kontakt med migreringsteamen som sitter i Stockholm och Indien. Denna kontakt sker via uppkopplade möten samt företagets chattfunktion men du kommer även att ha kollegor på plats i Karlstad som kan stötta dig vid behov. Personen som i dagsläget ansvarar för körning av migreringarna kommer att introducera och lära upp dig i dina nya arbetsuppgifter i projektet.

Vi söker dig som

  • Har ett stort tekniskt intresse och som har god vana av att arbeta i system.

  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

Det är meriterande om du har

  • Har utbildning inom IT eller motsvarande.

  • Har erfarenhet av att arbeta i Linux-miljö, antingen från tidigare arbete eller på fritiden.

Vi ser att du som person är noggrann och strukturerad i ditt arbete samt att du har god samarbetsförmåga. Du är en person som ser positivt på förändringar och som drivs av att anta nya utmaningar. Du har ett brinnande intresse för teknik och strävar alltid efter att utvecklas samt att lära dig nya saker.

Övrig information

  • Start: Februari

  • Omfattning: Heltid. Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag både dag, kväll och natt samt helger vid behov. Det kommer även förekomma arbete på röda dagar såsom påsk och Kristihimmelsfärd.

  • Placering: Karlstad

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Supportmedarbetare till väletablerat IT-företag i Karlstad!

Academic Work