itjobb.se

Supportmedarbetare till välsmakande jobb som supportadministratör inom nätverk!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Supportmedarbetare till välsmakande jobb som supportadministratör inom nätverk!

Vi söker nu en supportmedarbetare till vår kund inom livsmedelsbranschen. De söker en person som kommer att ansvara för installation, felsökning samt support i första hand för deras nätverk men även support på övriga IT system som är driftkritiska för vår kunds restauranger. Låter det som någonting för dig? Skicka in din ansökan idag!

Om tjänsten

Som supportadministratör blir du en del av ett sammansvetsat team där du dagligen supporterar kollegor ute i vår kunds restauranger via telefon och mail samt vid vissa fall är ute på våra enheter för fysiska installationer. Som supportadministratör kommer du att ansvara för nätverk och ha den främsta kontakten med våra externa leverantörer.

Du erbjuds

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om [vårt konsulterbjudande]( Heltid: https://www2.academicwork.se/jobbsokande/konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter genomsyras av problemlösning och analys i allt från det fysiska lagret till kommunikationen av nätverket vilket gör att du bör trivas med att arbeta lösningsorienterat.

Tjänsten är en anställning på heltid med arbetstid förlagd dagtid, måndag till fredag 07.00-15.30 eller 08.30-17.00. Du kommer arbeta från vår kunds kontor vid Stadshagen. Visst kvälls- och helgarbete kan förekomma. Även arbete på annan ort kan förekomma.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet av support sen tidigare

  • Har bra koll på nätverk och vill lära dig mer inom det här området

  • Är flytande i svenska i tal och skrift.

Som person är du problemlösande, nyfiken och serviceinriktad.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Stadshagen, Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Supportmedarbetare till välsmakande jobb som supportadministratör inom nätverk!

Academic Work