itjobb.se

Supportmedarbetare till Vattenfall på västkustens bästa kärnkraftverk!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-28

Ansök nu

Supportmedarbetare till Vattenfall på västkustens bästa kärnkraftverk!

Skulle du säga att du är en person med mycket energi och serviceförmåga utöver det vanliga? Vill du få arbeta på ett kraftverk med en äkta kärnverksamhet, kärnkraften? Vill du vara den som lyckas nappa den här möjligheten att utvecklas både som person och som tekniker? Sök direkt, urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Nu söker Academic Work för Vattenfalls räkning en supportmedarbetare till kärnkraftverket Ringhals! Vattenfall är en av Europas största producenter av el och värme, med sina främsta marknader i bland annat Sverige och Danmark. Vattenfall har totalt ungefär 20 000 anställda. Genom stort fokus på miljömedvetenhet och kvalité har Vattenfall i över 100 år levererat energi till folket, idag har de över sex miljoner elkunder!

Vattenfall siktar nu på att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. För att nå det målet arbetar Vattenfall idag för att utveckla förnybar produktion och klimatsmarta energilösningar för deras kunder. En viktig del av den visionen är Ringhals, vars kärnkraft bidrar till att Vattenfall idag är en av Europas största producenter av fossilfri el. Under 2017 investerade Vattenfall i Ringhals och har nu säkrat fortsatt drift in på 2040-talet. Men ny teknik och avancerade system innebär höga krav på IT-systemen och det är där du kommer in i bilden!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Vattenfalls önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Vattenfall.

Arbetsuppgifter

Som en del av Vattenfalls Service Desk-team kommer du arbeta i en problemlösande roll med varierande IT-relaterade ärenden på Ringhals. Support sker främst via telefon och mail vilket innebär att du besitter en sprudlande personlighet och en god kommunikativ förmåga.

I rollen kommer du:

  • svara på frågor om installation

  • hantera inloggningsärenden

  • stötta när olika typer av tekniska problem uppstår.

Utöver detta innefattar rollen även en del administrativa ärenden. Vattenfall står inför en spännande framtid med ett flertal IT-relaterade projekt påväg in som du också kommer få vara en del av. Här får du möjlighet att växa i din roll och bli en viktig faktor i företagets framgång. För den som visar framfötterna finns det möjlighet att på sikt att ta sig an mer avancerade roller inom bolaget.

I ditt arbete kommer du komma i kontakt med många olika personer som tar kontakt med dig via mail eller telefon. Du kommer sitta i fina lokaler tillsammans med ett tight team med väldigt god stämning. Det är inte ovanligt att mötas av glada skratt när du kommer till kontoret. Ditt team kommer bestå av 8-9 kollegor som också är konsulter via Academic Work. Låter detta som något för dig? Läs vidare på kraven nedan!

Vi söker dig som

Har tidigare erfarenhet inom teknisk support. Vi ser gärna att du har praktiserat eller arbetat med 1st line support, gärna på ett större bolag. Du är även van vid dokumentation och administration. Du är obehindrad i det svenska språket i tal och skrift då all kommunikation på bolaget sker på svenska. För att passa in i gruppen läggs mycket vikt på personlig mognad.

Vidare är det meriterande om du har körkort och egen bil.

Vi söker en teamplayer som är lojal och serviceinriktad men också flexibel och strukturerad då arbetet kan ta många vändningar och kvalitén behöver vara hög trots ett stundtals högt tempo. Tjänsten passar dig som är lösningsorienterad och kommunikativ. Du har enkelt att förmedla dina tekniska kunskaper till personer med varierande IT-erfarenhet och förstår vikten av god service.

Då uppdraget är säkerhetsklassat kommer en säkerhetsprövning med drogtest och bakgrundskontroll utföras innan uppdraget påbörjas.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Flexibelt

  • Omfattning: Heltid, 07:00-15:30

  • Placering: Väröbacka, Ringhals

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals-och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

  • Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

Information om företaget

Vattenfall is a European energy company with approximately 20,000 employees. Together we produce heat and electricity from the energy sources; wind, hydro, biomass, solar, nuclear, coal and gas. To continuously and reliably deliver energy to our society we need a variety of energy sources.

Dela detta jobb

Supportmedarbetare till Vattenfall på västkustens bästa kärnkraftverk!

Academic Work