itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Supporttekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-24

Ansök nu

Supporttekniker

SPM Instrument i Strängnäs utvecklar, producerar, marknadsför och säljer avancerad utrustning för tillståndskontroll av maskiner. Som en av de ledande aktörerna inom vårt område finns vi på ett sextiotal exportmarknader runt om i världen. Med en starkare produktportfölj än någonsin och med kunder i ett brett spektrum av branscher över hela världen befinner vi oss i en expansiv fas. Tillsammans med våra dotterbolag och distributörer arbetar vi med ett starkt fokus på intensifierad marknadsföring och ökad försäljning av våra unika produkter.

Supporttekniker 

Som supporttekniker hos SPM Instrument i Strängnäs ger du teknisk support gällande våra mätinstrument och mjukvaror till SPM:s dotterbolag och distributörer samt kunder som finns i världens alla hörn.

Om rollen

Du kommer att tillhöra gruppen Technical Services där du arbetar i nära samarbete med ytterligare supporttekniker, applikations- och lösningsingenjörer, och där ni tillsammans utgör en mycket viktig länk mellan vår säljorganisation, R&D-avdelningen och kunderna. I din roll arbetar du med fokus på användarstöd, felsökning, rådgivning och kunskapsspridning. Ärendena och arbetet är av skiftande karaktär och en frågeställning är sällan den andra lik. Dessutom kommer du att komma i kontakt med olika industrier och miljöer i olika branscher – ofta världsledande sådana, vilket gör arbetet ytterligare varierat och intressant.

Ditt arbete har ett starkt kundfokus, där du på ett lyhört sätt tar tillvara våra kunders synpunkter och önskemål om produktförbättringar. Du deltar därför vid olika utvecklingsmöten där din input är viktig.

Större delen av arbetet sker på kontoret i Strängnäs, men resor runt om i världen kan förekomma.

Din profil

Vi vill att du är kommunikativ och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande.  Ett allmänt teknikintresse och kunskaper och nyfikenhet om nätverk, datorer, prylar och mjukvaror, är andra lämpliga egenskaper du bör besitta. Om du är intresserad av programmering är det ett extra plus.

Är du den vi söker?

Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat – skicka därför din ansökan via "ansök nu" så snart som möjligt, dock senast den 13 november.

Vid frågor kring tjänsten, kontakta Johan Nilsson via e-post johan.nilsson@spminstrument.se eller telefon 0152-225 00.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Supporttekniker

SPM Instrument AB