itjobb.se

NIBE Energy Systems Serviceavdelning i Markaryd består av ett antal kunniga och professionella tekniker och administratörer som nu behöver förstärka.

ARBETSUPPGIFT:

Du kommer framför allt att ge teknisk support till såväl rörinstallatörer som privatpersoner via telefon i frågor som gäller installation och garantiärenden, men även svara på kundernas tekniska frågor i allmänhet. Produktmässigt är det framför allt inom värmepumpsområdet du kommer att arbeta.  

DIN BAKGRUND:

Vi söker en initiativrik och självgående person som har lätt för att uttrycka sig i tal och som har en naturlig känsla för kunden. Du har en god teknisk allmänutbildning och ett antal års erfarenhet inom El, VVS, Ventilation eller Kylteknik. Givetvis är det en fördel med erfarenhet och kunskap från VVS-branschen. Du har god datorvana eftersom du kommer hantera våra kundstödsprogram.

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 29 april. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster". Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.  

Hjärtligt välkommen!

FAKTA OM NIBE

NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljard kr/år. Antalet anställda är drygt 1 100 personer i Markaryd. Produktsortimentet består huvudsakligen av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer.

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på 20 miljarder kr och har omkring 15 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien.

KONTAKTPERSONER

Benny Torstensson
Personalchef
0433-27 30 00
benny.torstensson@nibe.se

Berry Christensson
Eftermarknadschef
0433-27 30 00
berry.christensson@nibe.se

Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
magnus.blomsterberg@nibe.se

SUPPORTTEKNIKER

Ort
Utgår

2019-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb