itjobb.se

Gillar du att ha kundkontakt och har en naturlighet för att ge god och professionell service som gör skillnad? Har du lätt för att sätta dig in i andra människors vardag och gillar att hjälpa andra genom ett lösningsfokuserat förhållningssätt? Då kan detta vara precis rätt jobb för dig!
 

Ditt uppdrag

I rollen som 3rd line konsult på Aktiv IT ingår du i ett team av konsulter som arbetar tillsammans med våra kunder. Du förväntas kunna identifiera, projektera och leverera lösningar som hjälper våra kunders IT-miljöer att fungera optimalt. Ditt arbete är strukturerat och du är öppen för att finna nya lösningar på både kända och okända tekniska utmaningar.

Du bidrar med din kompetens och erfarenhet 

Du har kompetens inom analys av komplexa problem, är självgående och lösningsorienterad. Som person är du serviceinriktad med ett genuint teknikintresse samt ett engagemang som smittar av sig på din omgivning. Vi söker dig som är strukturerad och analytisk och som har förmågan att utmana satta strukturer. Du har en god samarbetsförmåga och skapar givande relationer genom ditt sätt att kommunicera och samarbeta med personer både inom och utanför IT.

Din kompetens och kunskap är viktig för oss, vi ger därför goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med våra samarbetspartner Microsoft, Acronis, Veam, VMWare med flera.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet av IT-arkitektrollen samt av flerårig erfarenhet av likande arbete gärna från större organisationer. Det är även meriterande med erfarenhet av Ciscoprodukter och Fortinet trådlösa nät..

Vi tror att du:

Har en hög servicenivå, social och kommunikativ förmåga och vet att rollen innebär att vara företagets ansikte utåt mot kund och dennes första kontakt med oss som leverantör och samarbetspartner. Vidare ser vi gärna att du är nyfiken i din natur, ansvarstagande, driven och gillar att samarbeta med andra. Att kundfokus ligger högt för dig tror vi är en självklarhet likaväl som att ta personligt ansvar. I denna roll behöver du kunna behärska svenska och engelska väl, i såväl tal som skrift.

Du har mycket god förståelse för infrastruktur och arbete med servrar och även kunskaper inom Windows Server, Sharepoint Online, AD, M365 och nätverk. Meriterande är kunskaper inom Microsoft 365, Wifi, Intune, Azure och backup.

Arbetstider: Dagtid

Omfattning: 100%

Arbetsort: Vi har idag kontor på flera platser i Värmland och är flexibla kring placeringen av våra anställda.

Krav:

  • Körkort

  • Erfarenhet av ett eller flera ärendehanteringssystem

  • God kännedom och hantering av ITIL

  • Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

  • Erfarenhet av liknande arbete som konsult /3rd line support

Supporttekniker, 1st/2nd line

Ort
Utgår

2021-08-13

Ansök nu

Dela detta jobb