itjobb.se

Supporttekniker 2nd line till vår spännande kund

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2020-08-06

Ansök nu

Supporttekniker 2nd line till vår spännande kund

Tavana IT söker nu dig som vill vara med på en spännande resa framåt hos vår kund, i rollen som 2nd line supporttekniker i en spännande företagsmiljö. Drivs du utav att ge bra service samt har ett hjärta som slår lite extra hårt för IT? Då är du kanske vår nästa Supporttekniker till 2nd line!

ARBETSUPPGIFTER:

Som konsult hos oss så kommer du att arbeta i vår kunds 2nd line-gruppering och hantera ärenden som är av mer kvalificerad karaktär och som har eskalerats via 1st line. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta supportering och felsökning av kundspecifika applikationer samt standardapplikationer som t.ex. Microsoft Office 365, Windows server 8/12/16.

Utöver det kommer du även att arbeta med bland annat administration av Active Directory, övervakning och felsökning av nätverk och skrivare.

INFORMATION:

Plats: Stockholm

Befattning: Heltid 100%

Lön: Enligt överenskommelse

VEM SÖKER VI?

För att passa för rollen så har du cirka 2 års erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper; vi tror att du är service minded, prestigelös och drivs av problemlösning. Du har en god social förmåga och kan ta olika typer av människor på ett bra sätt. Då du i flera fall kommer att ha en direktkontakt med användaren uttrycker dig obehindrat på både svenska och engelska.

Som person är du prestigelös, van projektmedarbetare och problemlösare. Du prioriterar kundnyttan och har ett affärsmässigt synsätt.

Krav för rollen:
– Goda kunskaper inom SCCM
– Goda kunskaper inom Active Directory
– Goda kunskaper inom Exchange / Office 365
– Goda kunskaper inom Windows Server 2008/2012/2016


Meriterande inför rollen:
– Grundläggande kunskaper inom Citrix
– Körkort

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu” eller maila till: jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Supporttekniker 2nd line till vår spännande kund

Tavana IT AB