itjobb.se

Logga

Supporttekniker

Ort
Kategorier
Utgår

2021-08-12

Ansök nu

Supporttekniker

Har du några års erfarenhet inom IT-support? Trivs du i den rollen och vill ta det ett steg till att arbeta med intern-IT på ett spännande bolag? Vår kund i Malmö söker nu en kollega som ska stärka upp deras servicedesk. Du får genom detta en möjlighet att delta i att leda den digitala utvecklingen inom företaget. 

​Uppdraget löper på ca 6 månader för att sedan gå över i en anställning hos kunden. Låter detta intressant? Välkommen med din ansökan redan idag!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Utvecklas i din karriär

Varierande arbetsuppgifter

Bra anställningsförmåner

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ingå i ett väl sammansatt team som arbetar brett med problemlösningar i många olika processer över hela kundens organisation. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att lösa och hantera inkommande ärenden, dagliga kontakter med medarbetare, leveranser, delta i projekt och hantering av lokala IT-ärenden.

I din roll brinner du för IT, är självgående och van att hålla ett högt tempo i en föränderlig miljö. Självfallet är kundnöjdheten mer än viktig för dig.

Din profil och kvalifikationer

För att lyckas i rollen behöver du som person vara stresstålig och flexibel med ett öga för detaljer. Du tar dig an problemlösningar på ett metodiskt arbetssätt och ser förändringar som stimulans och incitament till förbättringar och personlig utveckling. Du är alltid nyfiken på nya tekniker och möten med människor. 

Krav/tidigare erfarenheter

  • IT-support i en större organisation 

  • Fördjupad felsökning och lösningar 

  • MacOS och Windows 10 

  • AD-administration 

  • Dokumentation 


Meriterande

  • Windows och Linux serverhantering 

  • Erfarenhet av G-suite

  • Nätverk (switchar och patchhantering, wifi, LAN) 

Vad vi erbjuder

På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.
 
Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

Dela detta jobb

Logga
Supporttekniker

Centric Professionals AB