itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Supporttekniker

Företag Habo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-22

Ansök nu

Supporttekniker

Arbetsuppgifter
Du får ansvar för att se till att våra medarbetare inom Habo kommun får bästa tänkbara service, vid de tillfällen de hör av sig till IT-enheten och behöver hjälp med sina digitala verktyg. Merparten av din tid bemannar du vår Helpdesk, medan resten av tiden går åt till att hjälpa till med installation av datorer, lärplattor, telefoner och kringutrustning eller delta i olika former införandeprojekt.

Några exempel på arbetsuppgifter är:
• Hantering av inkommande incidenter och beställningar
• Felsökning av servrar och klienter
• Administration av användarkonton och behörigheter
• Installation av klienter

Vad kan vi erbjuda dig?
Du får jobba med några av de vassaste produkterna som finns på marknaden, många spännande digitaliseringsprojekt och som grädde på moset vara en del av ett gäng mycket trevliga människor.

Vi sitter i moderna och rymliga lokaler och det är nära till kollektivtrafiken. Skulle andan falla på så är du välkommen att ta en joggingrunda med personalen på lunchen.

Vi på IT-enheten verkar naturligtvis utifrån kommunens ledord; Engagemang, Närhet och Ansvar, vilket innebär att vi strävar efter att ge kommunens förvaltningar den bästa service de kan på sina digitaliseringsresor. Samtidigt ska det vara roligt att gå till jobbet och leverera bra service, vilket vi därmed också ser som ett viktigt mål i vår verksamhet.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi tänker att du är en person som är noggrann, brinner för teknik och har en IT-relaterat utbildning i botten eller har skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt. Du kanske idag dessutom hjälper din familj och vänner med deras datorproblem och bara älskar att grotta ner dig i klurigheter.

Du har antagligen full koll på hur man installerar ett operativsystem på en dator och felsöker gärna både skrivarproblem och korrupta Outlook-profiler. Du har kännedom om hur Active Directory fungerar och du vet varför RJ11 och RJ45 inte alltid är bästa kompisar.

Har du dessutom erfarenhet av jobb med någon form av telefonväxlar är det ett plus.

Det vi värderar hos dig är att du är serviceinriktad, strukturerad, har driv, viljan att lära och framförallt förmågan att ta eget ansvar för att på bästa sätt stötta användarna i kommunen när de behöver hjälp.

Det är också viktigt för oss att du passar in i vårt team och blir en del av laget, då vi jobbar tätt tillsammans och hjälper varandra där det behövs. Det innebär att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vad du kan bidra med som person i vårt team.

Ta gärna med saker du gjort som du är stolt över i din ansökan, oavsett storlek på projekt eller idé.

Körkort är ett krav.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Tjänsten placerad i säkerhetsklass varför en säkerhetsprövning kommer genomföras i samband med rekrytering.

Intervjuer är planerade att genomföras under vecka 35.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-08-22
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-208

Upplysningar
Erik Reffner
IT-chef
036-442 85 91
erik.reffner@habokommun.se

Fackliga företrädare nås via vår växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Supporttekniker

Habo kommun