itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

IT-bemanning är ett Stockholmsbaserat IT-konsultföretag, specialiserat på att leverera kvalitativ kompetens inom området IT-support, IT-drift samt IT-rekrytering. Vi är ett personligt IT-konsultföretag som värdesätter den enskilda konsultens egenskaper. Har du de rätta egenskaperna - social, driven och tävlingsinriktad så kan vi ge dig de rätta förutsättningarna för ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete som konsult hos någon av våra kunder.

IT-bemanning är ett dotterföretag till IT-konsultföretaget Xperta AB och som är specialiserade inom området IT-infrastruktur.

För kunds räkning söker vi en social, nyfiken & driven Support / Drifttekniker för anställning hos kund inom bank / finans. Rollen ska tillsättas så fort som möjligt.

Kunden:

Kunden är ett familjeägt företag som sedan 1965 är Nordens marknadsledare på resevaluta, de erbjuder också reseförsäkringar, kreditkort och att skicka pengar utomlands. Kunden har ca 600 medarbetare och finns representerade i Sverige, Norge, Finland och Danmark med huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm.

Rollen:

Som support/drifttekniker kommer du ingå i IT-organisation i en tight grupp om ca 8 personer som arbetar med IT-infrastruktur, säkerhet, drift och hårdvarusupport. Kunden ligger i framkant tekniskt med en till stor del molnbaserad miljö och där 1:st line support är outsourcad till driftpartner. Rollen som support/drifttekniker hos vår kund är en bred roll med stort fokus på hårdvara (klienter, konferensutrustning, skrivare etc), nätverk och koordinering samt leverantörkontakter. Rollen kan komma att innefatta resor. 

Din profil: 

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som drift -och eller supporttekniker. Du är van att arbeta mot externa driftpartners, är självgående, lösningsorienterad, drivande, lättlärd och flexibel och kan snabbt sätta dig in i nya system och tekniker. Som person är du glad, social och har lätt för att samarbeta med andra. Vi ser gärna att du trivs med ett högt tempo och att du kan hantera flera ärenden och processer samtidigt. I denna tjänst lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort (B), har du dessutom tillgång till egen bil är det meriterande.

För att klara av rollen ska du ha goda, generella kunskaper av nedanstående system, program och verktyg:

 • Office 365 och kringliggande tjänster

 • Windows server

 • Windows 10

 • Active Directory

 • Exchange

 • Ärendehanteringssystem

 • Fjärrstyrning

 • Nätverk

 • Hårdvara (konfigurering, felsökning etc)

 • IP-telefoni

Extra meriterande om du har erfarenhet inom:

 • Atlassian (JIRA & Confluence)

 • Azure

OBS! körkort är ett krav för denna roll!

Om du har frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Niclas Nodby, 0704496513, niclas@itbemanning.se

Välkommen med din ansökan!

Supporttekniker / Drifttekniker för anställning hos kund

Ansök nu

Dela detta jobb