itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Supporttekniker inom kontorsnära teknik

Ort
Utgår

2022-12-11

Ansök nu

Supporttekniker inom kontorsnära teknik

Om jobbet
Länsstyrelsen är en drivande kraft för det hållbara samhället.

Vi arbetar tillsammans med myndigheter, kommuner och andra aktörer med fokus på Västra Götalands län och våra 1,7 miljoner invånare.

Vi har ett meningsfullt och hållbart arbete med trevliga och kompetenta kollegor. Hos oss arbetar vi med att få samhällen, människor, djur, natur och kulturvärden att fungera både idag och i framtiden.

Många pratar om hållbarhet och vi arbetar med det varje dag. Vill du vara med?

Om rollen
Du tycker om en variation av arbetsuppgifter och att den ena arbetsdagen inte är den andra lik. Att snabbt få prioritera om utifrån det som plötsligt händer är något du trivs med. Du har många kontakter med medarbetare på andra avdelningar, kollegorna i teamet och du är länken mellan vår IT-enhet och verksamheten. Vi har ett gemensamt uppdrag och ansvar och löser alla uppgifter tillsammans inom teamet. Här hoppas vi att du vill vara med och bidra!

Du håller ordning på våra arbetsplatsers teknik, såväl den fysiska utrustningen som den administrativa delen med beställningar. Du ansvarar även för teknisk support på arbetsplatserna, vid möten och konferenser. Det innebär att du också jobbar med inköp, hanterar datainloggningskort och passerkort och svarar på frågor från medarbetare i organisationen.

Kontorsservice är en funktion inom Enheten för service och utveckling som har till uppgift att ge effektiv intern service till Länsstyrelsens alla verksamheter. Vi är inne i ett utvecklingsskede där vi ställer om och ska möta nya behov i den kontorsnära servicen och supporten, där förändring av våra lokaler innebär ökad servicesupport både på arbetsplatserna för bland annat teknik. Tycker du om att jobba med förändringar och gillar att lösa behov som uppstår - då är du rätt person!

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder bra arbetsvillkor när det gäller arbetstid och du jobbar dagtid måndag till fredag. Hos oss får du goda förmåner kring ledigheter och friskvårdsbidrag. Här jobbar engagerade och trevliga kollegor och du har bra balans mellan arbete och fritid. Förutom varierande arbetsuppgifter har du goda möjligheter att utvecklas i arbetet.

Resor kan ingå i tjänsten. Vi försöker att i så stor utsträckning som möjligt använda oss av buss och tåg när vi reser.

Placeringsort är Göteborg.

Kvalifikationer
Krav

Du har en gymnasieutbildning eller eftergymnasial utbildning som är relevant för arbetsuppgifterna. Du har aktuell arbetslivserfarenhet och kunskap inom kontorsnära teknik eller konferensteknik. Du uttrycker dig enkelt och tydligt på svenska både muntligt och skriftligt. Du är van vid att använda digitala verksamhetsstöd, Officepaketet och har allmänna IT-kunskaper.

Meriterande

Det är meriterande att du har erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter.

Personliga egenskaper

Du är en del av ett arbetsteam och du gillar att jobba tillsammans med andra, samtidigt som du kan jobba självständigt. Du bidrar med förslag till lösningar, tar egna initiativ och involverar andra när det behövs. Du kan snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter när något plötsligt händer.

Kontakten med kontorets medarbetare är din vardag och du ger bra support med ett gott bemötande. Du är duktig på att förklara teknik på ett enkelt och lättförståeligt sätt så att kollegorna i verksamheten förstår.

Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten och ser det som självklart att du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Vi tror på allas lika möjligheter och ett av våra huvuduppdrag är att verka för mångfald och en personalsammansättning på Länsstyrelsen som speglar länets befolkning. Så, sist men inte minst, hoppas vi därför att du som söker, med din bakgrund och din kompetens, kan bidra till att öka vår mångfald.

Övrigt
Anställningsform: Tillsvidareanställning, provanställning 6 månader kan bli aktuellt.
Arbetstid: Dagtid måndag - fredag 40 tim./vecka.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Om anställningen
Lön

Månadslön. Länsstyrelsen tillämpar individuell lönesättning.
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor
Heltid. Tillträde: Snarast enligt överenskommelse.
Tillsvidareanställning

Var ligger arbetsplatsen?
Arbetsplatsen ligger i kommunen Göteborg i Västra Götalands län.

Arbetsgivaren
Länsstyrelsen i Västra Götalands län

Postadress
Länsstyrelsen i Västra Götalands län
gatan
40340 Göteborg

Kontakt
Kontaktpersoner
Ingrid Larsson, funktionschef
010-2245502

Fackliga kontaktpersoner
Pia Severinsson, SACO
010-2244472

Martin Dahl, ST
010-2244768

Kajsa Lackovic, SEKO
0770-457900(växel)

Dela detta jobb

logo
Supporttekniker inom kontorsnära teknik

Länsstyrelsen Västra Götaland