itjobb.se

Supporttekniker med erfarenhet, är du den vi söker?

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2020-07-18

Ansök nu

Supporttekniker med erfarenhet, är du den vi söker?

Har du erfarenhet utav rollen som Supporttekniker? Drivs du av att hjälpa andra och jobba med service samtidigt som du har ett brinnande intresse för IT? Då kan du vara just den person vi söker efter! Tavana söker nu efter en Senior Supporttekniker med erfarenhet åt vår spännande kund i Stockholm.  Denna roll är till för dig som har jobbat som supporttekniker men nu önskar att ta dig ann en ny utmaning samt få utvecklas på ett snabbväxande och ungdomligt företag. Ta chansen att tillsammans med oss på Tavana ta nästa steg i din karriär som supporttekniker!

ARBETSUPPGIFTER:

Dina arbetsdagar kan oftast variera mycket och du kan jobba med både användarsupport, problemlösning som implementering av nya system. Som konsult på Tavana IT så är du anställd hos oss men sitter i ett team belägen hos vår kund.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat installation, drift, underhåll, användarstöd, felavhjälpning och vidareutveckling av IT-miljön som består av nätverk, servrar, användardatorer, skrivare med mera.

INFORMATION:

Plats: Stockholm

Befattning: Heltid 100%

Lön: Enligt överenskommelse

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid 

VEM SÖKER VI?

Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom området gärna på högskolenivå eller motsvarande yrkeserfarenhet och certifieringar. Du har lång erfarenhet och breda kunskaper inom IT området.

Vi tror att du är van vid att arbeta självständigt och har tidigare haft ansvar för delar av IT-området i ett företag. Du har erfarenhet av att lösa IT-problem och har arbetat med användarstöd och är serviceminded.

Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. 

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu” eller maila till: jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Supporttekniker med erfarenhet, är du den vi söker?

Tavana IT AB