itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Supporttekniker med inriktning mjukvarutestning och utveckling

Ort
Utgår

2022-09-05

Ansök nu

Supporttekniker med inriktning mjukvarutestning och utveckling

På Centric söker vi nu en supporttekniker till ett uppdrag hos en av våra kunder i Vårgårda. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som supporttekniker och har ett intresse för mjukvarutestning och utveckling? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Arbetsuppgifter
I rollen kommer du att arbeta med support och underhåll av kundens utvecklingsmiljö. En central del av tjänsten är att felsöka, uppgradera, analysera skript och mjukvara samt skapa skript som möjliggör automatisering för skalning och effektivisering. I tjänsten ingår även att bygga och validera teststationer som är grunden i utvecklingsmiljön.

Denna tjänst kommer till att börja med kräva en kompetensöverföring med uppstart i Linköping några dagar per vecka för att sedan övergå i heltidsarbete hos kunden, som är belägen i Vårgårda, några mil öster om Göteborg.

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av att arbeta som supporttekniker med grundläggande Windows och Linux-kunskaper och som har ett intresse av mjukvarutestning och utveckling. Vi ser gärna att du har goda skriptkunskaper, båda att tolka och att skapa.

Som person ser vi att du är serviceinriktad, nyfiken och öppen för nya utmaningar. Du har god förmåga att överblicka och prioritera rätt saker samt har en bra dokumentationsförmåga. Du är även analytisk och systematisk i din felsökning och förstår vikten av att vara lösningsorienterad.

För att lyckas i rollen är du strukturerad och resultatorienterad samt att det för dig faller sig naturligt att se effektiviserings- och förbättringsmöjligheter. Vi tror att du är kommunikativ och har en förmåga att arbeta både individuellt samt som en del av en grupp.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Låter detta som något för dig? Ansökningar behandlas löpande så registrera din ansöka redan idag!
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 380 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Måns Gustafsson på tfn: 0734-159 384 eller ​mans.gustafsson@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Logga
Supporttekniker med inriktning mjukvarutestning och utveckling

Centric Professionals AB