itjobb.se

Supporttekniker sökes!

Ort
Utgår

2019-06-23

Ansök nu

Supporttekniker sökes!

Vad söker vi?
Vi söker efter fler konsulter till vårat IT-support team. Är du intresserad av IT, problemlösning och service så vill vi gärna veta mer om dig! 

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och du får därför möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. 
Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag.


På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter.

Rollbeskrivning
Dina arbetsuppgifter kommer i stora drag innebära att du supporterar och hjälper användare med deras tekniska problem via telefon, mejl och remote. Som konsult hos oss kommer du med stor sannolikhet arbeta i en av våra kunders servicedesk eller på plats på deras kontor. Uppdragen hos kund varierar men de flesta uppdragen är komplexa och varar över en längre period.

Du som söker
För att passa in i rollen som junior helpdesktekniker tror vi att du har gått en gymnasieutbildning med IT inriktning eller så har du bara ett brinnande intresse för teknik.

Du är en serviceinriktad person som drivs av att hjälpa andra med att lösa deras tekniska problem. Du är en lagspelare men får också saker gjorda på egen hand. Vidare tror vi att du gillar variation och att utvecklas eftersom det är en naturlig del av konsultrollen.

För att passa in i rollen

  • Du har ca. 6 månaders erfarenhet av arbete med IT-support, helst inom helpdesk.
  • Du är bekant med något av de större ärendehanteringssystemen.
  • Du har kunskap om kontohantering i Active Directory.
  • Du har kännedom om exempelvis Office 365, MS Officepaketet, MS Exchange, Nätverk, Mac eller Windows operativsystem, Microsoft klient- och serveroperativ, nätverk, Mac, MS Office, Office365.
  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.

Övrigt
Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm.

Hur söker du?
Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Eller vet du någon som gör det? Ansök!
För att ansöka skickar du in CV till oss. Länka gärna din LinkedIn-profil om du har någon!

Sökord: Helpdesk, IT-support, 1st line, Helpdesktekniker, Supporttekniker, Servicedesk, Stockholm, Heltid.

Om oss

På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Vi lägger stor vikt vid laget, ambition och engagemang. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Idag är vi ca 180 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Tillsammans lär vi oss och utvecklas och skapar vi ett arbetsklimat som präglas av gemenskap. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Dela detta jobb

Supporttekniker sökes!

Lexicon IT-konsult