itjobb.se

Supporttekniker sökes till spännande uppdrag!

Ansök nu

Supporttekniker sökes till spännande uppdrag!

Vår kund söker flera supporttekniker till ett varierande och utvecklande arbete. Ta chansen att söka tjänsten! Du kommer få möjligheten att tillhöra ett fantastiskt team inom Nordens mest växande koncern, inom kundens branschområde.

Uppdraget:
Vår kund erbjuder en arbetsplats där de förvaltar en bred teknisk plattform där du kommer att lära dig mycket. I uppdraget finns det stora möjligheter till utveckling, både tekniskt och om branschen där kunden verkar. Det är en inspirerande arbetsplats där energi, kundservice och trivsel är i fokus.  

I rollen som Supporttekniker får du vara med i alla steg gällande införande, utveckling och förvaltning av kundens system och tjänster.

Vi söker dig som är serviceinriktad och alltid har kunden i fokus. Som person är du snabblärd och har lätt för att sätta dig in i nya verktyg och system. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad och målinriktad. Du kommer att arbeta med att ta emot, registrera, kategorisera och prioritera ärenden från kunder och interna användare. Ärendena hanteras via telefon, portal och mail

 • Du kommer att lösa ärenden som anmäls effektivt med stort fokus på kundservice

 • Hantera beställningar av tex behörigheter och konton

 • Koordinera och kommunicera lösningar som tas fram i samarbete med kundens system- och tekniskt ansvariga både internt och från leverantörer

 • Kontinuerligt bidra till att förbättra det dagliga och långsiktiga arbetet samt ta ansvar för sin egen utveckling

 • Bidra med din kompetens till teamet

 • Samarbeta med kunder och leverantörer

Kvalifikationer:

 • 1-3 års erfarenhet av IT-Support

 • Eftergymnasial utbildning med inriktning IT eller motsvarande

 • Van att arbeta strukturerat i ärendesystem

 • Meriterande om du arbetat i Citrix, Google Suite, AD

 • Meriterande om du har erfarenhet att arbeta process- eller ramverksorienterat (tex ITIL/Lean/Devops)

 • Du har goda kunskaper i tal och skrift i Svenska och Engelska. Det är meriterande om du behärskar Norska eller Finska.

Human IT 
Hos oss på Human IT arbetar du som konsult i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet där du får möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast månadslön och anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal och friskvårdsbidrag. På Human IT tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor.   

Övrigt: Våra uppdrag är på heltid. Vi erbjuder tillsvidareanställning där vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.  
Start: Omgående start med hänsyn till uppsägningstid.
Plats: Solna, Stockholm   

Skicka in din ansökan till oss på Human IT! Vi ser fram emot din ansökan! 

Human IT arbetar tillsammans med Great Place To Work för att vi skall bli Sveriges bästa arbetsplats. 

gptw_liten.png

Dela detta jobb

Supporttekniker sökes till spännande uppdrag!

Human IT