itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Supporttekniker Teknik RCO Stockholm

Företag Thalamus AB
Ort
Utgår

2021-11-30

Ansök nu

Supporttekniker Teknik RCO Stockholm

Din nya tjänst
Detta är en rekrytering till vår kund RCO.

RCO är ett företag med en positiv, sund och prestigelös företagskultur med en platt organisation. RCO utvecklar, tillverkar samt säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. 

I rollen som supporttekniker kommer du att hjälpa RCOs återförsäljare och slutkunder vad gäller de egentillverkade produkterna inom passer- och säkerhetssystem. Det rör sig oftast om frågor knutet till hårdvara, mjukvara, konfigurering och det installationstekniska. 

Du arbetar i Windows och löser dom flesta ärenden över telefon eller mejl. Du hanterar dom flesta ärendena självständigt och har alltid kollegor runt omkring dig som kan stötta dig i början.
Din anställning inleds med en gedigen produktutbildning

RCO är ett trevligt företag att jobba på som har en rad förmåner att erbjuda. Några exempel är aktiviteter, friskvårdsbidrag, gym på kontoret och sist men inte minst möjligheten att själv utvecklas och gå vidare inom organisationen.

Läs gärna mer om RCO här: www.rco.se

Din bakgrund
Kanske har du många års erfarenhet av teknisk support? Kanske ingen alls, eller någonstans mittemellan? Det viktigaste är att du har ett starkt teknikintresse, och en stor nyfikenhet vad gäller utveckling av ny teknik.  Vi hoppas att du är personen folk vänder sig till när datorn strular, och att du kan förklara och lära ut på ett pedagogiskt och trevligt sätt. 
Krav är god svenska i tal & skrift. Med fördel talar du engelska, har grundläggande kunskaper inom Office. Meriterande med nätverkskompetens och högt IT-intresse.

Du som person
Viktigt med en inställning av att man vill lära sig ny teknik och att trivs med problemlösning.  Även att man gillar att prata med människor i telefon, chatt och mejl. Du trivs med att ha kollegor omkring dig och klarar av att jobba självständigt. 

Din ansökan
Thalamus är stolt rekryteringspartner till RCO och hanterar alla frågor kring denna rekrytering. Har du frågor är du hjärtligt välkommen att ringa Christer Johansson på Thalamus 08-120 88 744 eller Felix Hernvall på nummer 08-120 88 703.

Intervjuer kommer ske fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 30/11-21.

VI ser fram emot att få läsa din ansökan.

Din nya arbetsgivare
RCO är ett företag med en positiv, sund och prestigelös företagskultur med en platt organisation. RCO utvecklar, tillverkar samt säljer tjänster och produkter inom passer- och säkerhetssystem. RCO är inne i en expansiv fas med många spännande nyheter på gång. Detta gör att du får möjlighet att växa och utvecklas tillsammans med dem! Företaget har stort fokus på förändringsarbete och ser att du med din kompetens kan hjälpa att arbeta ännu smartare. 

Dela detta jobb

Supporttekniker Teknik RCO Stockholm

Thalamus AB