itjobb.se

logga

Supporttekniker till B3s Technical Assistance Center

Ort
Kategorier
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

Supporttekniker till B3s Technical Assistance Center

Brinner du för kundservice och gillar att arbeta med IT och ny teknik? Är du en engagerad person som värdesätter balans i livet? Söker du en attraktiv arbetsplats med mycket energi och glädje? Vi på B3 har en kultur som bygger på frihet, wellness och en möjlighet att påverka hur arbete och privatliv samspelar. Dessutom är vi proffs på det vi gör! 

Om oss
Vi på B3 Cloud tillhandahåller expertis inom Microsoft Cloud och fokuserar på att arbeta proaktivt med våra kunder inom drift, övervakning och support av Microsofts moln- och hybridlösningar. 

Om tjänsten
Nu söker vi en driven medarbetare till supportteamet, som är en del av vårt Technical Assistance Center (TAC). Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara ärendehantering, felsökning och problemlösning. Du har ett nära samarbete med dina kollegor på supportavdelningen men även avdelningarna för drift, produktutveckling och konsultation. Det blir du som ansvarar för att kunderna alltid får hjälp på ett professionellt och positivt sätt!

Om dig
Vi söker dig som har en utbildning inom IT och helst har jobbat några år inom området. För att passa i rollen behöver du ha goda kunskaper inom Microsofts produkter och framförallt Office 365 och Microsoft Azure som är vårt specialistområde. Kundservice är något du tycker är roligt och som kommer naturligt för dig. Du har en professionell framtoning, förstår vikten av nöjda kunder och är villig att gå ett extra steg för att uppnå detta. Du är driven och självgående samtidigt som du har en stark teamkänsla.

Vi ser gärna att du bidrar med dina kunskaper inom följande områden: 

- Microsoft 365
- Microsoft Azure
- Active Directory
- Exchange
- Arbetsplatsslösningar
- Kommunikationslösningar och telefoni
- Utskriftstjänster
- Citrix och RDS
- Dokumentation
- ITIL

Om B3 Consulting Group B3 Consulting Group har idag ca 600 medarbetare och är idag ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med konsulter inom IT och management. Vi satsar stenhårt på att bygga en stark kultur i bolaget. Vi tror på frihet och balans i livet och att medarbetare som mår bra, presterar bättre. Därför är vi måna om att alla ska trivas och ha roligt på jobbet, genom att exempelvis erbjuda kompetensutveckling, gemensamma resor och roliga och omväxlande aktiviteter. B3 har därför flera år i rad utnämnts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place To Work!

Arbetsplatsen för denna tjänst är vårt kontor i centrala Göteborg. 

Låter detta som något för dig? Ansök nedan och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi ser fram emot att träffa dig!

 

Dela detta jobb

logga
Supporttekniker till B3s Technical Assistance Center

B3 Consulting Group