itjobb.se

Vi ser en ökad efterfrågan på 1st line och 1st/2nd line supporttekniker  hos våra kunder och söker därför dig som redan trivs i rollen eller dig som är i början av din IT-karriär.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som IT-konsult på uppdrag ute hos någon av våra kunder. Vi arbetar med långa uppdrag där du kommer att ha en och samma arbetsplats på heltid.

Rollen som 1st line supporttekniker i Servicedesk innebär att hantera inkommande ärenden från användare per telefon, mail och via ärendehanteringssystem. Ibland löser du ärendet direkt i första kontakt med användaren direkt per telefon eller genom att koppla upp dig remote mot användarens dator. Beroende på din behörighet till olika system så har du mer eller mindre möjlighet att lösa problemet redan vid första kontakt med användaren. Kan du inte lösa ärendet eskalerar du till nästa instans, 2nd eller 3rd line.
 Vanliga produkter, verktyg och miljöer du hanterar är:
- Windows 7/10
- Office 365
- Mobiltelefoni
- Microsoft Office
- Skrivare
- Nätverk
- Active Directory
- Remoteverktyg
- Ärendehanteringssystem

Din profil och kvalifikationen
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som supporttekniker inom IT eller vill påbörja din IT-karriär. Du har som minst grundläggande IT-kunskaper genom exempelvis relevant gymnasieutbildning, YH-utbildning eller motsvarande. En stor fördel är att du har ett stort IT-intresse har du skaffat dig relevant kunskap och hållit dig uppdaterad på den senaste tekniken på din fritid. Du har en god servicekänsla och förstår vikten av att bemöta och hjälpa människor, vilket är en stor del av din vardag som IT-konsult och som supporttekniker. Du är informationssökande av naturen och har en god problemlösningsförmåga. Du har flytande kunskaper i svenska i tal och skrift.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan redan idag.
Vad vi erbjuder
Centric i Göteborg är idag över 40 konsulter ute i uppdrag hos våra lojala kunder i Göteborg med omnejd. Vi har ett stort fokus på att du som konsult ska trivas, både i ditt uppdrag men även med oss som arbetsgivare. Hos oss får du bland annat tillgång ett förmånligt friskvårdsbidrag, gemensamma aktiviteter så som hockeymatcher, stående frukost på kontoret på Lindholmspiren en gång per månad, femkamp på Liseberg, bowling etc. Du kommer att ha kollegor både hos Centric och hos vår kund vilket ger dig ett stort nätverk i IT-branschen redan från start. Din kompetensutveckling är i fokus. Förutom spännande uppdrag får du även tillgång till relevanta certifikat för att du ska kunna bygga på din kompetens inom IT-infrastruktur ytterligare. 

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. Du får redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Gylling på telefon 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Supporttekniker till Centrics konsultgrupp

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb