itjobb.se

Vi söker en supporttekniker för ett uppdrag hos en av våra kunder som arbetar med att äga, förvalta och utveckla fastigheter. Företaget håller till i centrala Göteborg.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av att hantera inkommande ärenden från kunder via telefon och e-post. Du tar hand om ärendet från första kontakt till åtgärd. Ärendena hanteras i ärendehanteringssystem vilket kommer vara en kugghjul i arbetet. En viktig del av ditt dagliga arbete är att dokumentera och kommunicera ut tips och lösningar till medarbetarna ute i verksamheten via någon av verksamhetens kanaler. Vanliga arbetsuppgifter är även användarhantering och felsökning av IT-system.

Din profil och kvalifikationen
För att passa i rollen som supporttekniker har du tidigare erfarenhet av ett serviceinriktat yrke. Meriterande är om du har arbetat i helpdesk/IT-support. Du är en lagspelare som är prestigelös och gärna hjälper sina kollegor.

Kunskap inom Windows 10, Mac, iPhone, iPad, Office 365 och Active Directory är meriterande.

Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är en förutsättning för att passa för rollen.

Start är så snart som möjligt. Ansökningar behandlas löpande så tveka inte att registrera din ansökan redan idag.
Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas, även om de har några år på nacken. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna.

Vi med många tycker att vi är Sveriges skönaste IT-företag och vi arbetar aktivt med att utveckla såväl vår interna gemenskap som våra externa nätverk. Därför genomför vi regelbundet spännande aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under roliga och avslappnande former.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. Att dessutom vara certifierad är ett värdefullt kvitto på din kompetens som du har nytta av oavsett arbetsgivare och uppdrag. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är, får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. Fattar vi sedan tycke för varandra och du blir anställd – ja, då får du möjlighet att skriva ännu fler cert. På Centric tror vi på kompetensutveckling och bjuder gärna på certifieringar.

Centric är ett IT-företag med över 380 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Linda Gylling på telefon 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Supporttekniker till fastighetsförvaltare

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-10-23

Ansök nu

Dela detta jobb